ΔΙΕΘΝΗ

Την έβαλαν στον... κίνδυνο

Την έβαλαν στον... κίνδυνο

Η Λίβερπουλ πήγε στο “KC Stadium” με μοναδικό της στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Χαλ, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητές της για έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ηττηθεί (1-0) και να μπει σε περιπέτειες.

Το ήθελε. Πολύ. Το μυαλό της, ήταν εμφανές, έμοιαζε κάτι παραπάνω από πρόθυμο: η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε δει προ ολίγων ημερών την Έβερτον να μετατρέπει σε ποδοσφαιρικό σάκο του μποξ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ήττα των «Κόκκινων Διαβολών» με 3-0) και κάπως έτσι είχε αρχίσει να ονειρεύεται πως το κρεβάτι στο οποίο θα «ξάπλωνε» την επόμενη σεζόν, θα μπορούσε να καλύπτεται ακόμα κι από ένα σεντόνι- αυτό του Champions League. Άλλωστε, η διαφορά από την προνομιούχο πρώτη τετράδα ήταν μεν 7 βαθμοί, όμως η Λίβερπουλ είχε ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Κάπως έτσι, το παιχνίδι απέναντι στη γηπεδούχο Χαλ έμοιαζε περίπου σαν ζωής και θανάτου, όμως το ίδιο ίσχυε και για τις «Τίγρεις», καθώς η ζώνη του υποβιβασμού έμοιαζε πρόθυμη να σφίξει γύρω της και να την πάρει μαζί της στην Championship. 

Όταν, όμως, οι δύο ομάδες πάτησαν το χορτάρι, έβγαζε το μάτι ακόμα και του πλέον αδαούς πως ο «υποβιβασμός» θα νικούσε στα σημεία το «Champions League», πράγμα που αποδείχτηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο: με τέρμα του Ντόσον (το πρώτο του μετά το μακρινό 2013) στο 37΄ με ωραία κεφαλιά, η Χαλ κατάφερε να κάνει δικό της το πολυπόθητο τρίποντο και να βάλει τέλος στα όποια όνειρα περί τετράδας έκανε η Λίβερπουλ. 

Απ' ό,τι φάνηκε, λοιπόν, όσο και να θέλει το μυαλό, αν δε βοηθήσει και η σάρκα δε γίνεται τίποτα.  

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top