ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά στον Δήμο Λευκωσίας - Προτεραιότητα σε ευπαθείς, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες

Πως θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά στον Δήμο Λευκωσίας - Προτεραιότητα σε ευπαθείς, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι η Λαϊκή Αγορά από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 θα εξυπηρετεί μέχρι τις 10:00 το πρωί άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και άτομα άνω των 60 ετών, καθώς και άτομα με αναπηρίες. 

Το ωράριο της Λαϊκής Αγοράς είναι Τετάρτη και Σάββατο από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.
 
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, το κοινό θα πρέπει να έχει μαζί του γάντια και μάσκα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο. Θα ελέγχεται επίσης η είσοδος του κοινού στις αγορές και θα αποτρέπεται η παρουσία πολλών ατόμων ταυτόχρονα στην Αγορά.
 
Στην είσοδο της Αγοράς θα υπάρχει επίσης αλκοολούχο διάλυμα για προστασία των χεριών του κοινού προτού εισέλθουν στον χώρο.
 
Η ταξιθέτηση των παραγωγών θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε τα τηρούνται οι αποστάσεις, όπως καθορίζονται στα πρωτόκολλα. Οι εργαζόμενοι και οι παραγωγοί θα φοράνε μάσκες και γάντια καθ΄ όλη τη διάρκεια της Αγοράς.
 
Όλα τα προϊόντα / τρόφιμα, τα οποία καταναλώνονται ως έχουν (χωρίς ψήσιμο / πλύσιμο / αποφλοίωση), όπως ξηροί καρποί, ψωμιά κ.α. θα προσφέρονται μόνο σε συσκευασίες και όχι  χύμα.
 
Τα μέτρα εφαρμόζονται με στόχο τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του ιού Covid-19 και κατ΄ επέκταση για την ατομική προστασία τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών, μετά τις οδηγίες των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top