ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – Τα σπαρακτικά τα μήνυματα για το χαμό του 18χρονου ΑΕΛίστα Στέφανου: ‘Ένας μάγκας…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – Τα σπαρακτικά τα μήνυματα για το χαμό του 18χρονου ΑΕΛίστα Στέφανου: ‘Ένας μάγκας…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονίζουν τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν το θάνατο του 18χρονου Στέφανου Συλβέστρου.

Δείτε επίσης: Θλίψη στην ΑΕΛίστικη οικογένεια για τον μικρό Λέοντα, Στέφανο – «Στη Θύρα 3 Παραδείσου»

Φίλοι και γνωστοί γέμισαν τον ‘τοίχο’ του στο Facebook με σπαρακτικές αναρτήσεις. ‘Καλό παράδεισο αρφούι μου, να μας προσέχεις που ψηλά’ , ‘Τι να πει κανείς για’σένα; Αιωνία σου η μνήμη άγγελε μου’ είναι μόνο μερικά από τα όσα γράφτηκαν μετά το χαμό του Στέφανου.

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 14/10, μια βδομάδα μετά το πολύ σοβαρό τροχάιο που σημειώθηκε στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο άτυχος Στέφανος με συνεπιβάτη 19χρονο συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΛΕΜΕΣΟΣ – Τα σπαρακτικά τα μήνυματα για το χαμό του 18χρονου ΑΕΛίστα Στέφανου: ‘Ένας μάγκας…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top