2,5 χρόνια φυλάκιση για στημένα πρώην παίκτης της Premier League!

2,5 χρόνια φυλάκιση για στημένα πρώην παίκτης της Premier League!

Σε δυόμιση χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο άλλοτε παίκτης της Premier League, Ντελρόι Φέισι, για την εμπλοκή του σε στημένα παιχνίδια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο παίκτης φέρεται να δωροδόκησε παίκτες μικρότερης κατηγορίας έτσι ώστε να στήσουν παιχνίδι. 

Ο άλλοτε παίκτης της Premier League είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπόλτον ενώ πλέον βρίσκεται στην Άλμπιον Σπορτς η οποία αγωνίζεται στην 9η και 10η κατηγορία της Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά έχει αγωνιστεί σε 16 (!) ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του ενώ στην Άλμπιον βρίσκεται από το 2013. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE