Ποιά τα νεότερα με την υγεία των ασθενών που παρουσίασαν επιπλοκές - 4 μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο

Ποιά τα νεότερα με την υγεία των ασθενών που παρουσίασαν επιπλοκές - 4 μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένουν οι 8 ασθενείς που παρουσίασαν επιπλοκές μετά από εγχείρηση καταρράκη, με 4 από αυτούς να μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Πάμπος Χαριλάου, εξήγησε ότι οι 4 από τους 8 ασθενείς παρουσιάζουν και άλλα προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για να παρακολουθούνται από οφθαλμίατρο και παθολόγο ταυτόχρονα.

Παράλλληλα, ο κ. Χαριλάου επισήμανε πως ο φόβος που υπάρχει είναι να μην αναπτύξουν σύψη και κινδυνεύσει η ζωή των ασθενών, πέρα από την όρασή τους.

Εξηγώντας τους λόγους που μπορεί να αναπτυχθεί το μικρόβιο, ο κ. Χαρλάου ανέφερε ότι υπάρχουν διάφοροι λόγοι, μπορεί να υπήρχε μέσα στο χειρουργείο, να μην έγινε σωστή αποστείρωση κτλπ. Θα γίνει διερεύνηση και θα διελευκανθεί η υπόθεση από το Υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως η Οφθαλμολογική Εταιρεία Κύπρου εξήγησε πως είναι σπάνιο φαινόμενο αυτό που συνέβη.

Τέλος, ενημέρωσε πως δεν έχουν καταγραφεί, τουλάχιστον ακόμη, άλλα περιστατικά ασθενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE