Ούτε που θέλουν να το σκέφτονται στην ΑΕΛ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ

Ούτε που θέλουν να το σκέφτονται στην ΑΕΛ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΛ στον αγώνα της Δευτέρας (19/10 – 20:00) στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΕΝΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Κέρκεζ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να… τριτώσει το κακό και θέλουν να επιστρέψουν σταν νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Κέρκεζ δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Έουλερ, Α. Αβραάμ, Δ. Αβραάμ και Τεϊσέιρα, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μετά από έξι παιχνίδια έχουν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, με 9 βαθμούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια, ο Σάντος στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χάρης Κυριάκου στο αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ράσο και Μπουνόζα και στη μεσαία γραμμή ο Μεντόγεβιτς θα πλαισιώνεται από τους Παπαφώτη και Ριέρα.

Στα φτερά της επίθεσης θα είναι απόαριστερά ο Ντανίλο και από δεξιά ο Τόρες με τον Μαέ στην κορυφή.

The post Ούτε που θέλουν να το σκέφτονται στην ΑΕΛ – Το ΠΛΑΝΟ του Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE