ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν είχαμε ήδη VAR στο νησί… Τι θα ΕΞΕΤΑΖΕ στη φάση του 0-1 στο ΔΑΣΑΚΙ

Αν είχαμε ήδη VAR στο νησί… Τι θα ΕΞΕΤΑΖΕ στη φάση του 0-1 στο ΔΑΣΑΚΙ

Συμφωνούν σχεδόν οι πάντες, πως ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον βοηθό διαιτητή Μιχάλη Σωτηρίου, η φάση του γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Ομόνοια στο Δασάκι. 

Μιλήσαμε με ανθρώπους, πιο… διαβασμένους στους κανονισμούς της διαιτησίας. Τους ρωτήσαμε ποια ήταν τα θέματα που θα εξέταζε το VAR, αν ήδη είχε “εγκατασταθεί” στο Κυπριακό πρωτάθλημα…

Μας έκαναν λόγο για τρία σημεία:

  1. Αν στην προσπάθεια του Μποτεάκ (που ήθελε να σκοράρει κι όχι να τροφοδοτήσει τον Ντούρις) ο Σλοβάκος επιθετικός ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφ σάιτ. 
  2. Αν επηρέαζε την προσπάθεια του αμυντικού και του τερματοφύλακα ο Ντουρίς, με τη κίνηση που έκανε για να σπρώξει αυτός τη μπάλα στα δίχτυα. 
  3. Αν τη στιγμή που ακούμπησε η μπάλα ο Ντούρις, ήταν ολόκληρη η μπάλα μέσα από τη νοητή (στον αέρα) γραμμή του τέρματος.   

Όπως μας λέχθηκε, υπήρχε κι ένα ακόμα ερώτημα. Αν θα αποφάσιζε ο διαιτητής-υπεύθυνος του VAR ή θα έστελνε τη φάση στον διαιτητή της αναμέτρησης Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Η πραγματικότητα είναι πως ήταν δίκοπο-μαχαίρι, η όποια απόφαση λάμβανε χθες ο βοηθός διαιτητής Μιχάλης Σωτηρίου.

The post Αν είχαμε ήδη VAR στο νησί… Τι θα ΕΞΕΤΑΖΕ στη φάση του 0-1 στο ΔΑΣΑΚΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top