ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερέιρα: Από πάνω μέχρι κάτω… Ομόνοια

Φερέιρα: Από πάνω μέχρι κάτω… Ομόνοια

O Aμπέλ Φερέιρα, προπονητής του ΠΑΟΚ, στη διάσκεψη τύπου ενόψει της Ομόνοιας, φάνηκε να έχει μελετήσει «εξονυχιστικά» το τριφύλλι, αφού είπε πως επιτίθεται και πως αμύνεται.

Η τοποθέτηση του:

«Αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω και μου αρέσει να κάνω, είναι να βλέπω ομάδες με ξεκάθαρο πλάνο και ταυτότητα. Είτε παίζει με τρεις πίσω, είτε με τέσσερις. Κάποιοι το ονομάζουν προβλεψιμότητα, αλλά εγώ το βλέπω ως μια βάση που ο προπονητής δημιουργεί και μπορεί να κάνει μικρές αλλαγές σε πρόσωπα. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή αυξάνει τις πιθανότητες του να κερδίσει τους αγώνες που παίζει. Μια αντίστοιχη ομάδα με ταυτότητα είναι και η Ομόνοια. Αμυντικά παίζει 4-4-2 και επιθετικά 3-4-3, μια ομάδα σφιχτή που είδαμε ότι δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και μάλιστα το πρώτο μπήκε με πέναλτι. Στο δεύτερο κράτησε το μηδέν και θα μπορούσε να σκοράρει.
Έχουμε μια εικόνα της ομάδας που αντιμετωπίζουμε αύριο, ωστόσο, εμείς έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στην συμμετοχή.

The post Φερέιρα: Από πάνω μέχρι κάτω… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top