ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στις ακαδημίες της ΑΕΛ – Η ενημέρωση από την ομάδα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στις ακαδημίες της ΑΕΛ – Η ενημέρωση από την ομάδα

Θετικό κρούσμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού εξέδωσε ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στις ακαδημίες Κ16 της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση Ακαδημίας ΑΕΛ
Η Ακαδημία της ΑΕΛ ενημερώνει ότι μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε ποδοσφαιριστή της Κ16 έχουν ακυρωθεί για σήμερα όλες οι προγραμματισμένες προπονήσεις των κλιμακίων Παίδων και έχουν απολυμανθεί όλοι οι χώροι του γηπέδου προπονήσεων από εγκεκριμένο συνεργείο.
Παράλληλα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές του κλιμακίου στο οποίο εντοπίστηκε το θετικό κρούσμα θα υποβληθούν αύριο σε τεστ covid-19».

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στις ακαδημίες της ΑΕΛ – Η ενημέρωση από την ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE