ΔΙΕΘΝΗ

Έπλεξε το εγκώμιο του Σάντος ο Μουρίνιο!

Έπλεξε το εγκώμιο του Σάντος ο Μουρίνιο!

Με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για την αξία του Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο σημειώνοντας πως διαθέτει ποιότητα!

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε στο επίσημο περιοδικό της πορτογαλικής ομοσπονδίας για την πιθανότητες πρόκρισης της εθνικής ομάδας της χώρας του στα τελικά του Euro 2016.

Ο «Special One» εκθείασε την δουλειά του Φερνάντο Σάντος κάνοντας λόγο για έναν προπονητή με ποιότητα. «Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την συγκεκριμένη θέση.

Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία που γνωρίζει την κατάσταση του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ πέρασε και από τρεις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας κάτι που μόνο εύκολο δεν θεωρείται», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο για να προσθέσει: «Όταν προσελήφθη ο Σάντος ήμουν πολύ χαρούμενος και ήρεμος γιατί ήξερα πως θα μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις στους διεθνείς». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top