ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ!

Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ!

Μπορεί ακόμα ο ΠΑΟΚ να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς υπάρχουν και τα πλέι οφ μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα θέλει την πρώτη θέση για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν προχωράει κανονικά.

Μάλιστα, μετά την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι δόθηκε εντολή στους ιθύνοντες του συλλόγου να τρέξουν άμεσα και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, παράλληλα μ΄ αυτό του νέου προπονητή, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν κατασταλάξει στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα.

Όπως λέγεται, πρόκειται για άνθρωπο που έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο πόστο, ωστόσο είναι μικρός σε ηλικία και έχει ακόμα όρεξη για δουλειά και μεγάλες φιλοδοξίες. Το πρόσφατο ταξίδι του Ιάκωβου Αγγελίδη στην Ιταλία "μαρτυράει" ενδεχομένως το πρωτάθλημα προέλευσης του νέου τεχνικού διευθυντή, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με απόλυτη σιγουριά. Η πιο σημαντική πληροφορία αναφέρει ότι η περίπτωση που έχει προκριθεί από τον ΠΑΟΚ αφορά πρόσωπο που έχει συνεργαστεί, προφανώς στο παρελθόν, με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα γνωρίζονται και θα έρθουν "πακέτο" στη Θεσσαλονίκη!

Κάποιες φήμες λένε ότι οι "ασπρόμαυροι" κοιτάζουν περιπτώσεις προπονητών στην Ισπανία, οπότε μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο ΠΑΟΚ θα "ψωνίσει" τεχνικό διευθυντή από την Ιταλία και κόουτς από την Ισπανία, αλλά οι δύο τους, όπως προαναφέραμε, θα έχουν δουλέψει ξανά μαζί σε σύλλογο. Κουίζ για καλούς λύτες... Και κάτι ακόμα που επίσης είναι αξιοσημείωτο στον δύσκολο γρίφο που έχει θέσει η ΠΑΕ προς τους ρεπόρτερ της ομάδας με τις πληροφορίες που έχει διαρρεύσει. Ο αντικαταστάτης του Βρύζα θα είναι κάποιος που θα έχει γενικότερες γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο για να μπορεί να αναλάβει ένα πολλαπλό ρόλο στην ομάδα.

Θα πρέπει, δηλαδή, να μπορεί να οργανώσει ττις Ακαδημιές και το τμήμα σκάουτινγκ και, φυσικά, να γνωρίζει άριστα την αγορά γιατί αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές και τις πωλήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, η έρευνα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει αρκετά, βρίσκεται σε καλό στάδιο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έχουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις. Εν αναμονή...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top