ΚΥΠΡΟΣ

Μπαίνει ο μήνας του μεγάλου ραντεβού

Μπαίνει ο μήνας του μεγάλου ραντεβού

Ο σπουδαιότερος μήνας για την ΑΕΛ μπαίνει. Μέσα στον τελευταίο μήνα της Άνοιξης του 2015 υπάρχει το μεγάλο ραντεβού της ΑΕΛ όπου θα κριθεί η όλη της χρονιά αν θα κλείσει επιτυχημένα ή εάν θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά που δημιούργησαν τα πολλά προβλήματα μέσα από τα οποία ξεκίνησε η σαιζόν για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Βέβαια, Μάιος μπαίνει και όπως συμβαίνει από την 05 Μαϊου 2012 όλοι στην ΑΕΛ εύχονται όλοι αυτοί οι πέμπτοι μήνες κάθε έτους να είχαν τέτοιες χαρές και πανηγύρια όπως πριν τρία χρόνια.

Το γκολ του Μπεμπέ την 05η Μαϊου 2012 στο παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου έδωσε τη νίκη της ΑΕΛ επί της Ανόρθωσης και συνάμα την έφερε και μαθηματικά πρωταθλήτρια για εκείνη την περίοδο, 2011-2012.

Στην τρέχουσα σαιζόν και στο μήνα Μάιο η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία για κατάκτηση κυπέλλου.  Είναι στον τελικό με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.  Το ραντεβού προγραμματισμένο για την 20η Μαϊου και η σύσκεψη που έχει συγκληθεί για την ερχόμενη Τετάρτη θα περιλαμβάνει τις περαιτέρω λεπτομέρειες για την ώρα διεξαγωγής και το γήπεδο.

Όπου και να είναι στην ΑΕΛ εύχονται, ελπίζουν, ευελπιστούν, αισιοδοξούν να «εξαφανίσουν την γκαντεμιά» που τους διακατέχει τον 21ο αιώνα και να μπορέσουν να βγουν στους δρόμους για τα τρελά πανηγύρια.

Πέντε τελικοί μέσα στον 21ο αιώνα και οι πέντε χαμένοι για την ΑΕΛ.  ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, Ομόνοια και Απόλλωνας.  Η πεντάδα των ομάδων που σήκωσε τη βαρύτιμη κούπα της κυπελλούχου ομάδας επί της ΑΕΛ.  Σίγουρα, στην ΑΕΛ δεν θέλουν να συμπληρώσουν μισή ντουζίνα χαμένων τελικών μέσα σε αυτόν τον αιώνα.

Τελευταία κούπα κυπελλούχους ομάδας για την ΑΕΛ ήταν το 1989.  ΑΕΛ – Άρης ο τότε τελικός με τη νίκη στην παράταση για τους γαλαζοκίτρινους με 3-2.  Πάνε 26 χρόνια και ο κόσμος της ΑΕΛ διψά και περιμένει και αυτό το τρόπαιο.  Είχε 44 χρόνια η ΑΕΛ να πάρει πρωτάθλημα και το πήρε και σίγουρα λένε όχι άλλα τόσα και για το κύπελλο και ας είναι φέτος η χρονιά για τα πανηγύρια και αυτού του τροπαίου.

Ο μήνας του τελικού κυπέλλου μπαίνει για την ΑΕΛ και με μαγιάτικο πανηγύρι.  Ο προπονητής, Χριστάκης Χριστοφόρου, προειδοποίησε από την πρώτη στιγμή όλους μετά που «έκλεισε» εισιτήριο η ΑΕΛ στον τελικό κυπέλλου.  Ο Κύπριος τεχνικός άφησε να νοηθεί ότι πανηγύρια πριν τον τελικό κυπέλλου απαγορεύονται όπως γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια και πως μετά το παιχνίδι θα μπορέσουν να ξεσαλώσουν…

Έτσι, τόσο το μαγιάτικο πανηγύρι της Παρασκευής όσο και οι άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν καθώς και τα πάρτι που θα ετοιμάσουν οι φίλοι της ομάδας να είναι προσγειωμένα και όχι με ξέφρενα προεόρτια και όλοι μαζί να ετοιμαστούν για τη μεγάλη αναμέτρηση της 20ης Μαϊου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top