Επτά θάνατοι και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 26/10 στην Ελλάδα

Επτά θάνατοι και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 26/10 στην Ελλάδα

Επτά θανάτους και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 26/10 οι ελληνικές Αρχές. 

Από τα 715 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, τα 93 συνδέονται με γνωστές συρροές και 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 31496, εκ των οποίων το 55,5% άνδρες.

Από αυτά τα 3883 (12,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 12194 (38,7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι 95 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. Εξ αυτών 32 (33,7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95,8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Σημειώνεται ότι 274 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, ανακοινώθηκαν επτά ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι ενώ συνολικά οι θάνατοι ανέρχονται σε 581 θανάτους συνολικά στη χώρα. Εξ αυτών οι 220 (37,9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 96,2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE