ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη Επιτυχία για την Έκθεση Τέχνης και Δημοπρασίας “LIFE”

Μεγάλη Επιτυχία για την  Έκθεση Τέχνης και Δημοπρασίας “LIFE”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η Δημοπρασία “LIFE” του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας.

Το κοινό επισκέφθηκε και υποστήριξε έμπρακτα την έκθεση που συμπεριέλαβε έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από 114 Κύπριους και Έλληνες καλλιτέχνες που δημιούργησαν ειδικά για την έκθεση και δημοπρασία “LIFE” του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση των έργων ανήλθε στις €95.000. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού - Κλάδου Λευκωσίας.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας ευχαριστούν ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που για ακόμη μια φορά στήριξαν αφιλοκερδώς το ανθρωπιστικό του έργο σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στην Alpha C.K. Art Gallery που είχε την ευθύνη οργάνωσης και επιμέλειας της έκθεσης καθώς και στην A. G. Leventis Gallery για την υπέροχη φιλοξενία. Η σημαντική αυτή εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ουσιαστική υποστήριξη του κύριου Χορηγού Τράπεζας Κύπρου, των χορηγών επικοινωνίας Alpha TV Κύπρου, My Life, T_bs _nd Sp_ces και των υποστηρικτών Innovation | Leo Burnett | Starcom και GAP Akis Express, τους οποίους ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Λευκωσίας ευχαριστεί θερμά για τη σημαντική τους οικονομική συνεισφορά και υποστήριξη σε αυτή του την προσπάθεια.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020. Όλα τα έργα συνεχίζουν να εκτίθενται στην Αίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων της Λεβέντειου Πινακοθήκης, και το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά μεταξύ των ωρών 10:00 - 17:00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top