ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Ψάχνουν το λάθος στην Ομόνοια, για την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Ο σημαντικότερος λόγος είναι η έλλειψη ενός δεινού γκολτζή, αφού ο Μίχαλ Ντουρίς, ακόμα προσπαθεί να μπει στο πετσί του ρόλου… 

Πίστευαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, ότι φέρνοντας τον Σλοβάκο πρώην παίχτη της Ανόρθωσης, αν όχι να έκανε τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν όπως ο Ματ Νταρμπισάϊαρ, τουλάχιστον θα είχε ικανοποιητικά συχνότητα.

Να μην τα “φορτώνουμε” όλα στον Ντουρίς, αφού η Ομόνοια δεν παίρνει γκολ ούτε από τους άλλους επιθετικούς.

Θυμηθήκαμε και τον Τιάγκο, ο οποίος δεν είναι μηχανή του γκολ, αλλά πέρσι είχε σκοράρει 4 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, έβαζε ένα γκολ ανά μήνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι περισσότεροι οπαδοί θεωρούν ότι φταίει αρκετά και το rotation, που κάνει σε κάθε ματς πρωταθλήματος, ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δεν συμμεριζόμαστε την εν λόγω άποψη, επειδή χτες με τον Ολυμπιακό, στην επανάληψη οι πράσινοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Είναι πρόβλημα φυσικά το ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ, ενώ σε κάποιες φάσεις χτες, τους είπε “στοπ” ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Η Ομόνοια είναι πέντε βαθμούς πίσω από το ρετιρέ, ύστερα από τις δυο συνεχόμενες αποτυχίες, κάπου χάθηκε η πίστη μιας μερίδας οπαδών της για τον τίτλο.

Όμως, ο δρόμος είναι παρά πολύ μακρύς, λαμβάνοντας υπόψη ότι καμιά από τις άλλες ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να λεχθεί ότι “τρελαίνει” κόσμο με την απόδοση της.

The post Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top