ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 55χρονου - 'Εκκληση σε όλους από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 55χρονου - 'Εκκληση σε όλους από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του TALAT NEVZAT, 55 ετών, κάτοικος Λεμεσού, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη, από τις 20 Οκτωβρίου 2020.

Ο 55χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE