ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου» Εκστρατεία ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας

«Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου» Εκστρατεία ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας

Μια συνεργασία του Οργανισμού REACTION και της Τράπεζας Κύπρου, με την υποστήριξη του Δικτύου #SupportCY, της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ και του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας


Πίσω από κάθε τροχαία σύγκρουση βρίσκεται μια ανθρώπινη ιστορία, μια ιστορία που κρύβει πόνο, θλίψη, θυμό, αναπάντητα γιατί και απορίες. Κάθε φορά που φεύγουμε από το σπίτι, κάθε φορά που πιάνουμε τιμόνι στα χέρια μας… αφήνουμε ανθρώπους πίσω μας, που περιμένουν να επιστρέψουμε.

Με το σύνθημα «Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου», ξεκινά σήμερα 2 Νοεμβρίου εκστρατεία ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της μείωσης των τροχαίων συγκρούσεων στην Κύπρο. Μια συνεργασία του Οργανισμού REACTION και της Τράπεζας Κύπρου, με την υποστήριξη του Δικτύου #SupportCY, της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ και του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού REACTION, Μάριος Σταύρου δήλωσε ότι η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των χρηστών του οδικού δικτύου είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία, που απαιτεί την εμπλοκή και συνεργασία όλων των φορέων σε εθνικό επίπεδο. «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε ως χώρα λόγω της πανδημίας, δεν πρέπει να αφήνουμε να περάσει σε δεύτερη μοίρα η ασφάλεια στους δρόμους. Έχουμε όλοι κάποιον να μας περιμένει στο σπίτι», τόνισε.

Η εκστρατεία που ξεκινά σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και το Δίκτυο #SupportCY, αποτελεί ακόμα μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων και στήριξης της κοινωνίας.

Μέχρι το τέλος του 2020, έχουν προγραμματιστεί ενημερωτικές δράσεις σε τοπικό αλλά και σε παγκύπριο επίπεδο με την χρήση της τεχνολογίας, όπως διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και άλλα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Κατά τη διάρκειά τους, θα ακολουθηθεί αυστηρά η τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, για προστασία από τον κορωνοϊό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top