ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργασίες - Θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας

ΑΥΤ/ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εργασίες - Θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας

 Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου. Θα διεξαγονται ωστόσο εργασίες σε δρόμους στην Λευκωσία και στην Λάρνακα, που αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

 

Στην Λευκωσία, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, από τις 6.00 το πρωί, διεξάγονται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να είναι κλειστές για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες στην κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Οι εργασίες θα διακοπούν στις 3.00 το απόγευμα.

Επίσης στην Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με τις λεωφόρους Στασίνου και Σαλαμίνος, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην Λάρνακα, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, για δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας - Λευκωσίας και Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, θα διεξάγονται εργασίες από το Τμήμα Δασών, για φροντίδα των δέντρων στην κεντρική νησίδα και στο έρεισμα των δρόμων. Κατά τη διάρκειά τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις από και προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, για απόσταση 100 μέτρων περίπου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι εργασίες, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top