Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι…

Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι…

Την περασμένη Κυριακή, θέταμε το ερώτημα, αν Μικ Μακάρθι, βλέποντας την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, θα μπει στη διαδικασία “χειρουργικής επέμβασης” ή θα επιλέξει την οδό της “φαρμακευτικής αγωγής”. 

Είχε λίγες μέρες να δει και να δουλέψει με τους παίχτες ο Ιρλανδός τεχνικός, ουδείς ΑΠΟΕΛίστας που έκατσε να δει το ματς με τον Εθνικό, δεν περίμενε ότι θα έβλεπε διαφορά από τη γη μέχρι τον ουρανό.

Σχετική βελτίωση υπήρξε, αλλά πάλι φαινόντουσαν οι “παθολογικές ασθένειες” που ταλαιπωρούν την ομάδα στην φετινή σεζόν.

Να περιμένεις για παράδειγμα από τον Ενσούε να σου κάνει τη δουλειά του σκοραρίσματος, δεν το λες “υγιές” στοιχείο…

Τουλάχιστον ο Ισπανός αμυντικός, ήταν μέσα στις φάσεις και είχε συνολικά 4 τελικές προσπάθειες! Μοιάζει απίστευτο γεγονός.

Πάντως αν ο Μακάρθι, αποφασίσει οριστικά να το… πάει με φαρμακευτική αγωγή, θα χρειαστεί δυνατό “πομπάρισμα” και διάφορες μίξεις φαρμάκων.

Ο χρόνος θα δείξει, αν θα εξελιχθεί σε “μάγο” της ιατρικής!

Π.Χ. 

The post Θα χρειαστεί να επιχειρήσει δυνατό “ΠΟΜΠΑΡΙΣΜΑ” ο Μακάρθι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γάζα: Σε ισχύ η συμφωνία για ειρήνη – Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ

Γάζα: Σε ισχύ η συμφωνία για ειρήνη – Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ

Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα τίθεται σε ισχύ, σύμφωνα με το αιγυπτιακό Al Qahera News.

BEST OF TOTHEMAONLINE