ΚΥΠΡΟΣ

Το ξανάκανε η ΑΕΚ!

Το ξανάκανε η ΑΕΚ!

Αν νικήσει σήμερα θα μετρά την τρίτη της νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ με τη σκέψη στην Ευρώπη αλλά και στο ΓΣΠ θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή πορεία και τις απουσίες της ομάδας της Λεμεσού και να πάρει ο τρίποντο.

Ο Απόλλωνας μη έχοντας πολλά περιθώρια αναμένεται να πιέσει την ΑΕΚ η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί μία κόντρα επίθεση και να μπει αυτή σε θέση οδηγού. 

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ξέρει καλά τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, άλλωστε τον νίκησε δύο φορές φέτος ενώ ηττήθηκε μόλις μία στα Play off. Η ισοπαλία με την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική δεν θεωρείται κακό αποτέλεσμα για την ομάδα της Λάρνακας η ο οποία θέλει σήμερα πρωτίστως τη νίκη και μετέπειτα απώλεια βαθμών του τριφυλλιού. Σε ένα τέτοιο σενάριο η ΑΕΚ είναι αυτή που θα ανέβει στη τρίτη θέση φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη ενώ ακόμα και ο τίτλος δεν είναι απαγορευτικός. 

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι μια πιθανή εντεκάδα για την ΑΕΚ θα αποτελείται από τους: Τόνιο, Μουρίγιο, Μασάνα, Χαραλάμπους, Ορτίθ, Σκοπελίτης, Λαρένα, Τομάς, Βάντερ, Μοντέιρο και Κάντε. 

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top