Τι κάνει ο «κράζεις – θαυμάζεις» με τα κορίτσια του Σειρινάκη; (ΦΩΤΟ)

Τι κάνει ο «κράζεις – θαυμάζεις» με τα κορίτσια του Σειρινάκη; (ΦΩΤΟ)

Ο Σωκράτης Πετίδης έγινε πανελληνίως και παγκυπρίως γνωστός από την συμμετοχή του στην γνωστή διαφήμιση με τις λαμπάδες.

Όλοι θυμόμαστε το Πάσχα που μας πέρασε τις απανωτές διαφημίσεις γνωστού καταστήματος με το σλόγκαν - που ευτυχώς – (μας) άφησε, κυριολεκτικά εποχή!  

Φαίνεται όμως ότι ο κύριος «κράζεις-θαυμάζεις» μετά την εμπλοκή του στη διαφήμιση κέρδισε πολλές γυναικείες καρδιές. Καρδιές που χαίρεται solo ή ακόμη και ομαδικά.

Κάπως έτσι αποφάσισε χθες το βράδυ να περάσει καλά με δυο κορίτσια που έχουν γίνει γνωστά από ταινίες του Σειρηνάκη. Τη Μαρία Λιαγουροπουλου και την Χρύσα Πατσιάδου. Και τι έκανε; Έβγαλε γούστα το φουσκωτό αγόρι,

Δείτε εικόνες και βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. 

Τυχερός ο σφίχτης…

 

Από: nassosblog

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE