ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζο Μπάιντεν με τα… σκυλιά του στο Λευκό Οίκο: Η συγκλονιστική ιστορία του Μέιτζορ

Ο Τζο Μπάιντεν με τα… σκυλιά του στο Λευκό Οίκο: Η συγκλονιστική ιστορία του Μέιτζορ

Ο Τζο Μπάιντεν έχει ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να μπει, στις 20 Ιανουαρίου, στο Λευκό Οίκο. Και δεν θα πάει μόνο με τη σύζυγό του, Τζιλ. Θα έχουν μαζί τους και τα δυο σκυλιά τους, τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ.

 

Είναι μακρά παράδοση στις ΗΠΑ ο πρόεδρος να έχει κατοικίδιο. Ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε «σπάσει» (και αυτή) αλλά ο Τζο Μπάιντεν είναι δεδομένο ότι θα τη συνεχίσει. Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, άλλωστε, είχε κάνει… καμπάνια για να «μπουν» στον Λευκό Οίκο ο Τσάμπ και ο Μέιτζορ!

«Δεν ψηφίζετε μόνο για να βάλετε εμένα στον Λευκό Οίκο. Ψηφίζετε επίσης για τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ. Ας βάλουμε ξανά τα σκυλιά στον Λευκό Οίκο» έγραφε το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram ο Τζο Μπάιντεν, ποζάροντας με τα δυο σκυλιά της οικογένειας.

Τα δυο γερμανικά ποιμενικά εμφανίζονται συχνά στους λογαριασμούς τόσο του Τζο Μπάιντεν όσο και της συζύγου του, Τζιλ.

Μάλιστα, ο Μέιτζορ θα είναι ο πρώτος σκύλος από καταφύγιο που θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το BuzzFeed. Ο Μέιτζορ πέρασε δύσκολα στην αρχή της ζωής του. Ο ίδιος και τα πέντε αδέλφια του χρειάστηκε να λάβουν θεραπεία, αφού τα δηλητηρίασαν. Μετά δόθηκε σε καταφύγιο ζώων, στο Ουίλιμνγκτον του Ντέλαγουερ, την πόλη όπου ζει ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του Τζιλ, οι οποίοι τον υιοθέτησαν το 2018.

Οι Μπάιντεν απέκτησαν τον Τσαμπ μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία το 2008.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε κατοικίδια.

Στον Λευκό Οίκο έχουν βρεθεί διάφορα κατοικίδια κατά καιρούς.

Ο πρόεδρος Μπέντζαμιν Χάρισον έβαζε τακτικά την κατσίκα του να τραβά με ένα καρότσι παιδιά στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η οικογένεια Κένεντι είχε έξι σκυλιά, ενώ ο σκύλος του προέδρου Λίντον Τζόνσον, ο Γιούκι, ήταν το πρώτο αδέσποτο που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, αν και δεν προερχόταν από καταφύγιο ζώων. Η κόρη του Λούσι τον είχε μαζέψει από ένα βενζινάδικο στο Τέξας.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΑΠΟ newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top