ΔΙΕΘΝΗ

Την «βύθισε» ακόμη περισσότερο...

Την «βύθισε» ακόμη περισσότερο...

Οι «καρακάξες» ηττήθηκαν για μία ακόμα φορά χωρίς να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση (3-0 από την Λέστερ), υπέστησαν την 8η συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα και τα φαντάσματα του υποβιβασμού επέστρεψαν για τα καλά.

Περισσότερο κι από την εικόνα στο γρασίδι, αυτό που κέντριζε το ενδιαφέρον ήταν η εικόνα στην εξέδρα των φιλοξενουμένων. Έτσι κι αλλιώς μέσα στο γήπεδο υπήρχαν 11 φαντάσματα που περιφέρονταν άσκοπα. Αυτό που είχε περισσότερο… ζουμί ήταν ο τρόπος που αντέδρασαν οι οπαδοί της. Στο 34ο λεπτό σήκωσαν ομαδικά κόκκινα χαρτάκια που έγραφαν πάνω: «34 εκατομμύρια λίρες στην τράπεζα, καμία φιλοδοξία, καμία επένδυση, καμία ελπίδα», με αποδέκτη τον ιδιοκτήτη Μάικ Άσλεϊ, από τον οποίο ζητούν να αποχωρήσει. Λίγο αργότερα σήκωσαν ένα πανό που έλεγε: «δεν ζητάμε μία ομάδα που κερδίζει. Ζητάμε μία ομάδα που προσπαθεί». Για 90 λεπτά, τα… γαλλικά που έριξαν προς πάσα κατεύθυνση ήταν ασταμάτητα!

Εξάλλου, η αντίσταση της Νιούκαστλ κράτησε μόλις 39 δευτερόλεπτα! Τόσα χρειάστηκε η Λέστερ να ανοίξει το σκορ με τον Ουγιόα και να μετατρέψει το ντέρμπι παραμονής σε παράσταση για ένα ρόλο. Πριν βγει το εικοσάλεπτο ο Μόργκαν (17’) είχε κάνει το 2-0, με τον Αργεντινό επιθετικό που άνοιξε το σκορ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 (48’) με εκτέλεση πέναλτι. Οι «καρακάξες» που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες (αποβολές Γουίλιαμσον στο 62' και Γιάνμαατ στο 88’) υπέστησαν την 8η συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα και παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα, αφού η απόσταση τους από την διακεκαυμένη ζώνη παραμένει στους 5 βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο. Τα φαντάσματα του υποβιβασμού ζωντανεύουν και πάλι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»…

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top