Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Την έντονη ανησυχία του από τις οικονομικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους της Επαρχίας Λεμεσού εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης και ζητά μέτρα στήριξης.

Σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως «έχοντας λάβει γνώση του γενικού περιγράμματος των μέτρων που θα ισχύσουν από σήμερα για την επαρχία Λεμεσού, με σκοπό τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας, το ΕΒΕΛ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα προκύψουν, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους».

Το ΕΒΕΛ εκφράζει την ελπίδα ότι στις διευκρινιστικές ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν αργότερα σήμερα από τους αρμόδιους Υπουργούς, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που θα περιορίσουν την όποια ζημιά στις επιχειρήσεις, «πλείστες από τις οποίες έχουν ήδη πληρώσει ακριβό τίμημα από την έναρξη της πανδημίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE