Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Την έντονη ανησυχία του από τις οικονομικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους της Επαρχίας Λεμεσού εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης και ζητά μέτρα στήριξης.

Σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως «έχοντας λάβει γνώση του γενικού περιγράμματος των μέτρων που θα ισχύσουν από σήμερα για την επαρχία Λεμεσού, με σκοπό τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας, το ΕΒΕΛ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα προκύψουν, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους».

Το ΕΒΕΛ εκφράζει την ελπίδα ότι στις διευκρινιστικές ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν αργότερα σήμερα από τους αρμόδιους Υπουργούς, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που θα περιορίσουν την όποια ζημιά στις επιχειρήσεις, «πλείστες από τις οποίες έχουν ήδη πληρώσει ακριβό τίμημα από την έναρξη της πανδημίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE