Τμ. Μετεωρολογίας: Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε αναμένεται να υποχωρήσει το βροχερό σκηνικό

Τμ. Μετεωρολογίας: Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε αναμένεται να υποχωρήσει το βροχερό σκηνικό

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από αύριο Σάββατο (14/11) αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Απόψε Παρασκευή (13/11) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο (14/11) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (15/11), ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Τη Δευτέρα (16/11), θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδος για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη (17/11), θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδος για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE