ΧΑΜΟΣ από τα επεισόδια στη Λεμεσό: Τραυματίες, θρυμματισμένες βιτρίνες, ζημιές και 23 συλλήψεις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΧΑΜΟΣ από τα επεισόδια στη Λεμεσό: Τραυματίες, θρυμματισμένες βιτρίνες, ζημιές και 23 συλλήψεις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Θρυμματισμένες βιτρίνες, σπασμένοι ανθώνες, λαμπαδιασμένοι κάδοι, ζημιές από τους πετροβολισμούς. Κροτίδες, χρήση δακρυγόνων, κουκουλοφόροι, πάνοπλα μέλη της ΜΜΑΔ, συλλήψεις.

Η Αστυνομία συνέλαβε μέχρι στιγμής 23 άτομα που φαίνεται να είχαν εμπλοκή στα επεισόδια. Εννέα από αυτούς τέθηκαν υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (15/11) ενώπιον Δικαστηρίου.

Η οδός Ανεξαρτησίας, η Πλατεία Ηρώων και η γύρω περιοχή μετατράπηκαν σε βομβαρδισμένο τοπίο από τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για τα μέτρα στη Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΧΑΜΟΣ από τα επεισόδια στη Λεμεσό: Τραυματίες, θρυμματισμένες βιτρίνες, ζημιές και 23 συλλήψεις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.