ΚΥΠΡΟΣ: Πώς απαντά ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στο ενδεχόμενο να υπάρχει έλλειψη κρέατος στην αγορά

ΚΥΠΡΟΣ: Πώς απαντά ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στο ενδεχόμενο να υπάρχει έλλειψη κρέατος στην αγορά

Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας κρέατος και όλα κυλούν πλέον ομαλά.

Επιστροφή σε λειτουργία και τα δύο σφαγεία όπου είχαν κλείσει τις προηγούμενες μέρες λόγω κρουσμάτων κορονωιού.

Μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλος Πίπης, ανέφερε πως ακολούθησαν κανονικά το πρωτόκολλο σχετικά με τις απολυμάνσεις. Επίσης έγιναν όλες οι σωστές προεργασίες περί εξετάσεων των εργαζομένων ούτως σώστε να πάρουν τις άδειες από το Υπουργείο και την Επιδημιολογική Μονάδα Επιτήρησης ώστε να δοθούν οι άδειες για επαναλειτουργία των σφαγείων της Κάτω Μονής και του Άγιου Ιωάννη Μαλούντας.

Εν συνεχεία των δηλώσεων του, ο κύριος Πίπης είπε, «Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας κρέατος και η σφαγή συνεχίζεται κανονικά». Ακόμη πρόσθεσε πως για το σφαγείο της Κάτω Μονής ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα και το προσωπικό που εργάζεται αυτή την στιγμή είναι νέο.       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE