ΚΥΠΡΟΣ: Πώς απαντά ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στο ενδεχόμενο να υπάρχει έλλειψη κρέατος στην αγορά

ΚΥΠΡΟΣ: Πώς απαντά ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στο ενδεχόμενο να υπάρχει έλλειψη κρέατος στην αγορά

Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας κρέατος και όλα κυλούν πλέον ομαλά.

Επιστροφή σε λειτουργία και τα δύο σφαγεία όπου είχαν κλείσει τις προηγούμενες μέρες λόγω κρουσμάτων κορονωιού.

Μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστόδουλος Πίπης, ανέφερε πως ακολούθησαν κανονικά το πρωτόκολλο σχετικά με τις απολυμάνσεις. Επίσης έγιναν όλες οι σωστές προεργασίες περί εξετάσεων των εργαζομένων ούτως σώστε να πάρουν τις άδειες από το Υπουργείο και την Επιδημιολογική Μονάδα Επιτήρησης ώστε να δοθούν οι άδειες για επαναλειτουργία των σφαγείων της Κάτω Μονής και του Άγιου Ιωάννη Μαλούντας.

Εν συνεχεία των δηλώσεων του, ο κύριος Πίπης είπε, «Δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας κρέατος και η σφαγή συνεχίζεται κανονικά». Ακόμη πρόσθεσε πως για το σφαγείο της Κάτω Μονής ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα και το προσωπικό που εργάζεται αυτή την στιγμή είναι νέο.       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE