ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χωρίς πρόβλημα η διενέργεια rapit test σε Πάφο και Π. Χρυσοχούς

Χωρίς πρόβλημα η διενέργεια rapit test σε Πάφο και Π. Χρυσοχούς

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζονται στην Πάφο και στην Πόλη Χρυσοχούς τα δωρεάν rapit test αντιγόνου από την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Mediwell Home Healthcare Services Ζήνωνα Ζήνωνος.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ζήνωνος ανέφερε πως σήμερα (17/11) η διαδικασία της δειγματοληψίας συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας με αθρόα προσέλευση .

Χτες συνέχισε, στο πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου και που θα έχει διάρκεια 10 ημερών και θα διενεργούνται 500 τεστ ανά ημέρα ανά κινητή μονάδα, από τις δύο κινητές μονάδες που στήθηκαν από την εταιρεία του μία έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου και μία έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πόλης Χρυσοχούς διενεργήθηκαν 600 τεστ στην Πάφο και 201 στην Πόλη Χρυσοχούς. Ακολούθως ο κ. Ζήνωνος κάλεσε όλο τον κόσμο να εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία και να προβεί σε δωρεάν έλεγχο για τον κορωνοιό με σκοπό η κοινωνία να ελεγχθεί κατάλληλα και να προστατευθεί.

Πρόσθεσε δε, πως τυχόν θετικά κρούσματα θα ενημερωθούν έγκαιρα και θα απομονωθούν ώστε να αναχαιτιστεί η μετάδοση του κορωνοϊού στην Πάφο.

Ο κ. Ζήνωνος εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες στο Υπουργείο Υγείας για αυτή την πρωτοβουλία και για την συνεργασία τους αλλά και τους Δημάρχους Πάφου και Πόλη Χρυσοχούς , Φαίδωνας Φαίδωνος και Γιώτη Παπαχριστοφή και στους υπηρεσιακούς του Δήμου για την ένθερμη υποστήριξη τους αυτής της προσπάθειας.

Επανέλαβε επίσης πως κατά την διάρκεια της διαδικασίας τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις , και τα πρωτόκολα και η δειγματοληψία προχωρεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως άλλη μια κινητη μονάδα από άλλη εταιρεία λειτουργεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top