ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα δύσκολα μίλησε ο πρωταθλητής Στέφανος και τώρα… όλα για όλα κόντρα στον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δύσκολα μίλησε ο πρωταθλητής Στέφανος και τώρα… όλα για όλα κόντρα στον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσωσε ματς πόιντ στην αναμέτρηση με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και θα τα δώσει τώρα όλα για πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals κόντρα στον Ράφα Ναδάλ!

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 23χρονου Ρώσου (Νο.8) με 6-1, 4-6, 7-6(6) σε 1 ώρα και 55 λεπτά και διατήρησε τις ελπίδες για υπεράσπιση του περσινού τίτλου του.

Θα χρειαστεί, βέβαια, τώρα να κάνει την υπέρβαση, αφού την Πέμπτη (19/11, 22.00) θα αναμετρηθεί σε «τελικό» με τον Ναδάλ, που επίσης έχει μία νίκη στο Group London 2020.

Ο Τιμ, από την άλλη, μπορεί να είναι πιο χαλαρός, αφού με τη νίκη του Στέφανου εξασφάλισε την πρόκριση στην τετράδα ως πρώτος!

Ο μόνος που είναι σίγουρα εκτός είναι ο Ρούμπλεφ, που δεν έχει ούτε καν μαθηματικές ελπίδες για κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Το καλό είναι ότι ο Στέφανος φάνηκε να πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια του σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας. Μπορεί, λοιπόν, ο Ράφα να είναι το φαβορί για την πρόκριση, όμως όλα γίνοτναι, ειδικά σε αυτή την επιφάνεια!

Ο Στέφανος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, σερβίροντας και επιστρέφοντας εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να «γράψει» το 1-0 σε μόλις 19 λεπτά!

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Ρούμπλεφ άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του, να σερβίρει εξαιρετικά (στο δεύτερο σετ έχασε μόνο έναν πόντο στο πρώτο σερβίς του!) και να βάζει σαφώς πιο δύσκολα στον Στέφανο.

Ο 22χρονος τενίστας, πάντως, είχε δύο ευκαιρίες για το μπρέικ στο 3-3, όμως ο Ρώσος σέρβιρε όπως έπρεπε και έμεινε όρθιος στη διεκδίκηση της νίκης.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε ένα κακό service game του Στέφανου στο 4-5, ο Ρούμπλεφ σημείωσε το μπρέικ με μηδέν και πήρε το σετ!

Παρά το.. σοκ της απώλειας του σετ, ο Στέφανος συνέχισε να πιέζει και είχε, μάλιστα, και πέντε μπρέικ πόιντ στο 1-1 του τρίτου. Ο Ρούμπλεφ, όμως, βρήκε πέντε πρώτα σερβίς και δεν παρέδωσε τα όπλα!

Το σετ πήγε σε τάι μπρέκ, όπου ο Στεφ προηγήθηκε με 5-2, ωστόσο όχι μόνο έχασε το προβάδισμα αλλά είδε και τον αντίπαλο του να έχει ματς πόιντ στο 5-6!

Για καλή του τύχη, όμως, υπέπεσε σε διπλό λάθος (6-6) και ακολούθησαν δύο σερί πόντοι του Στέφανου για να φτάσει τελικά στη δραματική νίκη!

Πηγή: sdna.gr

The post Στα δύσκολα μίλησε ο πρωταθλητής Στέφανος και τώρα… όλα για όλα κόντρα στον Ναδάλ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top