ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Πόση υπομονή να κάνουμε… – Δεν το περίμενα με Σωφρόνη – Παράξενο με Πετράκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Πόση υπομονή να κάνουμε… – Δεν το περίμενα με Σωφρόνη – Παράξενο με Πετράκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports την Τρίτη (17/11) και είπε πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με τα μέτρα στη Λεμεσό, τον Απόλλωνα αλλά και το πρωτάθλημα γενικά.

Αναλυτικά:

Για τα μέτρα στη Λεμεσό και την απαγόρευση προπονήσεων και ακαδημιών: «Σχεδόν ένας μήνας τώρα, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί μας κλείσανε. Δεν είχαμε κρούσματα στις ακαδημίες, πολύ λανθασμένη απόφαση. Πόση υπομονή να κάνουμε όμως. Άλλο είναι να έχεις υπομονή και άλλο αυτοί που αποφασίζουν να ξέρουν γιατί το κάνουν. Όχι μόνο εδώ στην Κύπρο αλλά σε όλες τις χώρες νομίζω δεν ξέρουν ακόμα πως να το αντιμετωπίσουν. Ότι κάνει η Ελλάδα κάνουμε και εμείς, τι σχέση έχουμε εμείς με την Ελλάδα. Άλλο Λεμεσός, Λευκωσία και άλλο Αθήνα και Κρήτη και οι άλλες πόλεις».

Για Απόλλωνα και το τέλος με Αυγουστή: «Με τίποτα δεν το περίμενα. Ούτε την πρώτη φορά το περίμενα και έγινε. Ούτε ότι θα επέστρεφε. Πιστεύω είναι μεγάλο λάθος. Ο Απόλλων είναι σε καλό δρόμο και σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Ήταν πρώτος πριν μια εβδομάδα. Είναι στους στόχους του και τον διώχνεις στα μέσα του πρωταθλήματος. Είναι παράξενη περίπτωση ο Σωφρόνης. Τον διώχνεις και μετά από ένα μήνα τον φέρνεις. Έπαιξε μπάλα και ωραίο ποδόσφαιρο με Σωφρόνη ο Απόλλων. Κάποτε θα χάσεις και από τους μικρούς. Δεν φταίει πάντα μόνο ο προπονητής».

Για Πετράκη: «Είναι πολύ παράξενο να φέρνεις ένα προπονητή από άλλη ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Υπάρχουν εκατομμύρια προπονητές ελεύθεροι που περιμένουν να βρουν δουλειά. Ο Απόλλων που για μένα είναι σοβαρή ομάδα με σοβαρή διοίκηση και έκανε φοβερή δουλειά, δεν το περίμενα αυτό.»

Αν έπαιξε ρόλο η πορεία Πετράκη με Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστή κίνηση, θα φανεί από τα αποτελέσματα.»

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ νωρίς. Η βαθμολογία δείχνει πολλά και αυτά που περιμέναμε. Για ΑΠΟΕΛ θα ερχόταν κάποια στιγμή αυτό, μια κρίση, μετά από πολλά πρωταθλήματα. Μου αρέσει που βλέπω Καρμιώτισσα, Ολυμπιακό και Δόξα που πάνε πολύ καλά. Δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει, ποιος θα χάσει. Είναι πάρα πολύ όμορφο πρωτάθλημα. Τώρα ποιος θα το πάρει είναι πολύ νωρίς.»

The post ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ: «Πόση υπομονή να κάνουμε… – Δεν το περίμενα με Σωφρόνη – Παράξενο με Πετράκη» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top