ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που ο κάθε ένας από εμάς καλό θα είναι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που ο κάθε ένας από εμάς καλό θα είναι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια…

«20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού
Τιμάται κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει τα δικαιώματα επιβίωσης, ανάπτυξης, προστασίας και συμμετοχής που κάθε παιδί, σε όλο τον κόσμο, επιβάλλεται να απολαμβάνει.
Παρά την πρόοδο που επιτυγχάνεται χρόνο με τον χρόνο, εξακολουθεί να υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών που υποφέρουν από τη φτώχεια, στερούνται στοιχειώδους σχολικής εκπαίδευσης, υφίστανται τις συνέπειες που προκαλούν πόλεμοι, συρράξεις και είναι εκτεθειμένα σε θανατηφόρες και άλλες ασθένειες, χωρίς να λαμβάνουν την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Όπως η UNICEF σημειώνει, η πρόοδος που παρατηρείται δυστυχώς δεν είναι ισότιμη, καθώς στις πιο φτωχές οικογένειες ή χώρες, η κατάσταση παραμένει δύσκολη και κρίσιμη.
Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που ο κάθε ένας από εμάς καλό θα είναι να φροντίζει όπως παραμένει ενεργός πολίτης και να προσπαθεί να συμβάλλει, με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να καταπολεμούνται ή να περιορίζονται τέτοια τραγικά κοινωνικά προβλήματα. Μπορούμε να βοηθήσουμε!».

The post «Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που ο κάθε ένας από εμάς καλό θα είναι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top