Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιράκλι Μαϊσουράτζε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 88’ και την θέση του πήρε ο Κυριάκου.
«Είναι φουσκωμένο το πόδι μου. Νιώθω κάποιες ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο και ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι αλλά καλύτερα είναι να περιμένουμε τις εξετάσεις για να μάθουμε το μέγεθος του προβλήματος. Οι πόνοι που νιώθω είναι κάπως περίεργοι όμως πρέπει να περιμένουμε και να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά βάζοντας συναγερμό στις τάξεις του συλλόγου.
Εάν ο φόβος του επαληθευτεί και έχει υποστεί μεγάλη ζημιά θα εξαρτηθεί από το πόρισμα των εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων όπου θα περάσει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




