ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό δεν είναι ΑΠΟΕΛ είναι… ταινία τρόμου

Αυτό δεν είναι ΑΠΟΕΛ είναι… ταινία τρόμου

Απ’ το κακό στο… χειρότερο πάει ο ΑΠΟΕΛ που όχι μόνο δεν λέει να… σηκώσει κεφάλι, αλλά, άρχισε να «πιάνει» και αρνητικά ρεκόρ.

Ούτε με τον Ολυμπιακό τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ. Ούτε με τους μαυροπράσινους έκανε κάτι. Έμεινε στο 0 αλλά κανονικά έπρεπε να ήταν… πιο κάτω από αυτό. Σε άλλο ένα ματς, η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Για άλλη μια φορά, οι φίλοι των γαλαζοκίτρινων ήταν στο ίδιο έργο θεατός. Σε ένα έργο που μοιάζει με… ταινία τρόμου, που δεν λέει να τελειώσει.

Η ομάδα της Λευκωσίας έμεινε μακριά από τη νίκη για έκτο σερί ματς, ενώ σε αυτούς τους αγώνες πέτυχε ΜΟΝΟ ΕΝΑ τέρμα. Σε 10 αγώνες μετρά ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ νίκες. Έχει ΑΡΝΗΤΙΚΟ συντελεστή τερμάτων. Έβαλε έξι, δέχθηκε 10! Τελευταία νίκη πριν 2 και κάτι μήνες κόντρα στην ΕΝΠ, στις 20/9. Όλα ΠΛΗΝ!

Ο Μικ Μακάρθι, δεν είναι μάγος, είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν τον βοηθούν ούτε οι παίκτες. Χωρίς πάθος και οι περισσότεροι… αδιάφοροι. Δεν έδωσε κανένας όσο θα περίμεναν. Δεν υπάρχει κάποιος να βγει μπροστά σε αυτή την ομάδα. Ένας ηγέτης. Έχουν χαθεί οι ρόλοι.

Το αποτέλεσμα; Ο ΑΠΟΕΛ να τρέχει για… εξάδα και όχι για πρωτάθλημα. Έμεινε ήδη αρκετά πίσω και θα πρέπει να παλέψει για την έξοδο του στην Ευρώπη.

Μιλάμε για μια ομάδα, που είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία 7 χρόνια. Πως μπορεί κάπρος να περιγράψει αυτό το γεγονός πως σε μόλις λίγους μήνες, από τις επιτυχίες, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι; Απλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή εικόνα.

Πρέπει να γίνει τεράστια αλλαγή, ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Όλοι το δηλώνουν από το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο πως δεν μπορεί να πάει πουθενά με τέτοιες εμφανίσεις. Το θέμα είναι πότε θα αναλάβουν δράση όλοι. Διοίκηση, παίκτες, προπονητές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

The post Αυτό δεν είναι ΑΠΟΕΛ είναι… ταινία τρόμου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top