ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με Πετράκη – Παρεξηγημένος ο Τορναρίτης» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο

«Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με Πετράκη – Παρεξηγημένος ο Τορναρίτης» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο

Δηλώσεις στον Active έκανε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, για τα νέα του καθήκοντα στον σύλλογο που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής, τεχνικός διευθυντής αλλά και ως πρόεδρος, ενώ χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Τορναρίτη τον οποίο χαρακτήρισε παρεξηγημένο.

Σχολίασε επίσης τα όσα συνέβησαν με τον Γιάννη Πετράκη…

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελώ χρέη προπονητή. Έγινε ξανά σε δύσκολους καιρούς. Είμαι πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού. Το πιο βαρύ φορτίο ήταν το 2014 όταν ο Ολυμπιακός ήταν, θα έλεγα, κλειστός. Με χρέη, με αφαίρεση βαθμών και διάφορα άλλα. Ήταν δύσκολο ψυχολογικά. Θα μπορούσε να συνδυαστεί το όνομα μου με το κλείσιμο του σωματείου. Πήραμε όμως το ρίσκο και μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα».

Για το αν θέλει να συνεχίσει ως προπονητής: «Ο λόγος που επιλέγηκα ως προσωρινή λύση, είναι γιατί ήμουν στενός συνεργάτης του Πετράκη, ξέρω τη φιλοσοφία του και ήμουν κοντά στον προγραμματισμό της ομάδας. Ήμουν γνώστης της κατάστασης 100% και πιθανόν να ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που επέλεξε ο κ. Τορναρίτης να συνεχίσω εγώ μέχρι νεοτέρας, από τη μέρα που έγινε ότι έγινε με τον κ. Πετράκη. Ο Κώστας Σεραφείμ είναι ένας πιστός στρατιώτης και δεν είναι δική μου επιλογή αν θα μείνω. Μιλάμε με τον Τορναρίτη για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Από τον Ιούλιο και μετά, ήμουν τεχνικός διευθυντής».

Για την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη: «Δεν το περιμέναμε. Ήταν απρόσμενο. Και το γεγονός πως θεωρήθηκε αντιδεοντολογικό εκ μέρους του Απόλλωνα. Έπρεπε να μιλήσει με τον επίσημο Ολυμπιακό. Έγινε ότι έγινε και δεν αλλάζει. Οι σχέσεις μου με τον Πετράκη όμως, θα εξακολουθήσουν να είναι άριστες και έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Ήμασταν περισσότερο από δέκα ώρες τη μέρα μαζί και είναι μία ομάδα που φέρει την σφραγίδα του. Είναι δημιούργημά του».

Για τα όσα προηγήθηκαν και την ένταση που δημιουργήθηκε: «Ήταν η πρώτη αντίδραση που μας βρήκε απροετοίμαστους. Μίλησα την επόμενη μέρα με τον κ. Πετράκη, ήθελα να τον συναντήσω και δόθηκαν εξηγήσεις. Η ζωή συνεχίζεται. Στο ποδόσφαιρο πιστεύω πως έκανα μόνο φίλους. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς και θεωρώ ότι έχω και θα συνεχίσω να έχω φιλία με τον Πετράκη. Πιστεύω πως και ο ίδιος νιώθει το ίδιο. Είτε συμφωνούμε είτε όχι, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τη θέση του. Δεν θα δημοσιοποιήσω τι είπαμε. Μιλήσαμε καθαρά όπως πάντα. Είπα τις απόψεις μου, αν υπήρξε λάθος χειρισμός, μιλήσαμε και όλα καλά».

Για την πιο δύσκολη θέση που κατείχε: «Η θέση του προέδρου. Σε ομάδες της εμβέλειας του Ολυμπιακού, είναι δύσκολο. Όταν είσαι παίκτης, δεν έχεις τίποτα στο κεφάλι σου. Ένας προπονητής, έχει στο κεφάλι του τη διαχείριση του ρόστερ και τον προγραμματισμό. Αν είναι πρόεδρος, έχεις και τον προπονητή, και τους παίκτες, και τους φιλάθλους και το οικονομικό».

Για την εμπειρία του με τον Τορναρίτη: «Για να συνεργαζόμαστε τρία χρόνια, θεωρώ πως συνεργαζόμαστε άψογα. Όταν δέχεσαι τον άλλο όπως είναι, τον δέχεσαι με τα καλά και τα κακά του. Μέσα από τις συζητήσεις, παίρνονται οι σωστές αποφάσεις. Έχουμε μάθε ο ένας τον άλλον. Παρά την εικόνα που έχουν κάποιοι για το άτομο του, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και παρεξηγημένος. Το ότι χορεύει στα αποδυτήρια μετά από νίκη, είναι πάνω στη χαρά του. Δεν προσβάλλει κάποιον. Θεωρώ ότι παρεξηγείται ο τρόπος, ή επειδή ηγείται μιας μικρομεσαίας ομάδας. Αν το έκανε άλλος πρόεδρος μεγάλης ομάδας, μπορεί να μην είχε αρνητικά σχόλια. Ότι σκεφτεί το κάνει. Δεν είναι κατά ανάγκη κακό. Ξέρεις ποιος είναι και πως θα τον αντιμετωπίσεις. Τον έμαθα και γι’ αυτό τα βρίσκουμε».

Για τις μεγάλες ομάδες και το φαβορί για τον τίτλο: «Οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες, πέρα από τα προβλήματα με τον κορωνοϊό και τα κεκλεισμένων, φαίνεται πως δεν είναι τόσο ισχυρές. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Διαφορετικό θα ήταν το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός με 8000 ΑΠΟΕΛίστες. Με τα κεκλεισμένων, θα υπάρχει έδρα, ούτε η δυναμική του κόσμου. Έτσι όλα είναι πιθανά. Φαβορί για μένα φαντάζει ο Απόλλωνας, δείχνει μια εικόνα και ένα ρόστερ που είναι ποιοτικό. Η Ανόρθωση, παίρνει αποτελέσματα. Μπορεί να έχει κακή εικόνα, όμως παίρνει αποτελέσματα, είναι δυνατή ομάδα. Δεν βασίζεται πολύ στην ποιότητα, αλλά στον τρόπο του Κετσπάγια και στο σύνολο».

Για την πρόβλελψη του για το Απόλλων-Ολυμπιακός του Β΄ γύρου: «Γιατί δεν με ρωτάτε στα πλέι-οφ, όταν θα κρίνεται το πρωτάθλημα; (σ.σ. γέλια)».

The post «Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με Πετράκη – Παρεξηγημένος ο Τορναρίτης» – Η ομάδα που θεωρεί ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top