ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυσαρέσκεια για τα μέτρα: «Πως προχωράμε σαν σωματεία; Το πρωτάθλημα μας θα διακοπεί εντελώς;»

Δυσαρέσκεια για τα μέτρα: «Πως προχωράμε σαν σωματεία; Το πρωτάθλημα μας θα διακοπεί εντελώς;»

Το ΔΣ της ΑΕΠ Πολεμιδιών με ανακοίνωση του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τα μέτρα της κυβέρνησης και το γεγονός ότι δεν επιτράπηκαν οι προπονήσεις και η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Εκ μέρους του Δ.Σ της Α.Ε.Π.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ θα θέλαμε να εκφράσουμε την τεράστια δυσαρέσκεια και λύπη μας, για την μεγάλη αδιαφορία που επιδεικνύουν οι Αρμόδιοι προς τα μικρά Σωματεία μας, που δεν είναι άλλα από τα σωματεία που πλαισιώνουν την Επίλεκτη Κατηγορία της Σ.Τ.Ο.Κ (4η Κατηγορία).
Χωρίς καμία αμφιβολία, το γεγονός ότι τα σωματεία μας μένουν για ακόμη μία φορά, εκτός πρωταθλήματος και συνάμα εκτός ομαδικών προπονήσεων θα συνδράμει στην καταστροφή και στο κλείσιμο τους. Με λίγα λόγια, η σημερινή κατάσταση και τα μέτρα που ισχύουν τοποθετούν την ταφόπλακα στα Σωματεία αυτά.
Δυστυχώς, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για την Επίλεκτη Κατηγορίας της Σ.Τ.Ο.Κ, τα μικρά μας Σωματεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και χάνονται ποδοσφαιριστές, χορηγίες, προπονητές και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Οι κόποι και οι προγραμματισμοί μίας ολόκληρης χρονιάς, οι οποίοι δεν διαφέρουν από αυτούς που πραγματοποιούνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες της ΚΟΠ, χάνονται και δυστυχώς θα οδηγηθούμε σε κλείσιμο Σωματείων.
Θεωρούμε αδιανόητο 16 Σωματεία να μένουν χωρίς καμία ενημέρωση και με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα απο κανέναν αρμόδιο.
Ποιο είναι το μέλλον μας;
Πως προχωράμε σαν σωματεία;
Το πρωτάθλημα μας θα διακοπεί εντελώς;
Θα επανέλθουμε μετά απο κάποιο διάστημα;
Αγαπητή κύριοι δεν ζητάμε πολλά.
Ζητάμε να κατανόηση και απαντήσεις.
Απλά πράγματα.

The post Δυσαρέσκεια για τα μέτρα: «Πως προχωράμε σαν σωματεία; Το πρωτάθλημα μας θα διακοπεί εντελώς;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top