ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άθως Χρυσάνθου για Ντούρις και Κακουλλή: «Αν ήρθε για να βάλει 20 γκολ…»

Άθως Χρυσάνθου για Ντούρις και Κακουλλή: «Αν ήρθε για να βάλει 20 γκολ…»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Άθως Χρυσάνθου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εικόνα των Κακουλλή και Ντούρις ενώ επισήμανε πως για αυτόν ο Μίκου δεν έπρεπε να φύγει.

Τι είπε ακριβώς:

Για Κακουλλή και τη διαφορά στην απόδοση του σε σχέση με πέρσι: «Θα συμφωνήσω μαζί σου, δείχνει ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά ήταν δύσκολο γι’ αυτόν χθες. Είχε λίγο άχαρο ρόλο. Εναπόκειται στους νεαρούς να δουλέψουν σκληρά για να ολοκληρωθούν σαν παίκτες. Αυτή την στιγμή είναι ταλέντα. Ο Τζιωνής είχε κάνει κάτι τέτοιο. Έπαιξε πριν δύο χρόνια, τώρα δούλεψε, ωρίμασε και φαίνεται στο σώμα του και έγινε μέλος της ομάδας. Πρέπει να ωριμάσουν σαν παίκτες. Είναι τυχεροί γιατί έχουν ένα προπονητή που τους δίνει ευκαιρίες. Επειδή έχω δουλέψει στις ακαδημίες της Ομόνοιας και στο παρελθόν υπήρχαν σπουδαία ταλέντα όμως δεν υπήρχε περίπτωση να παίξουν. Οι προπονητές ούτε καν έριχναν κλεφτή ματιά στη δεύτερη ομάδα. Πρέπει αυτοί οι παίκτες τώρα ο Κακουλλής, ο Λοΐζου και τα άλλα παιδιά να δουλέψουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες».

Για την άποψη του ότι θα έπρεπε να μείνει ο Μίκου αλλά και για Ντούρις: «Ο Μίκου εμένα μου άρεσε. Τώρα, γιατί δεν πήρε χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν είναι θέμα του προπονητή γιατί εμείς δεν ήμασταν στις προπονήσεις να δούμε πως εξελίσσονταν ή και πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε. Όμως, δεδομένου ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και αφού θα έφευγα ο Ντάρμπισαϊρ ίσως να έπρεπε να μείνει. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν συμμερίζομαι την κριτική στον Ντούρις. Δουλεύει ακατάπαυστα στο παιχνίδι. Ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή, είναι ξεκάθαρο. Βγάζει το ψωμί του, υπό την έννοια ότι δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Δεν μπορώ να γνωρίζω το σκεπτικό που αποκτήθηκε. Αν ήρθε για να βάλει 20 γκολ είναι λανθασμένη εκτίμηση. Αν ήρθε για να είναι μέρος της τακτικής της ομάδας, είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Δεν ξέρω αν είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα. Θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα 4-5 γκολ με τις ευκαιρίες που είχε».

The post Άθως Χρυσάνθου για Ντούρις και Κακουλλή: «Αν ήρθε για να βάλει 20 γκολ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top