Το πλάνο της ΚΟΠ μετά τα νέα μέτρα – Πότε και πως θα επαναρχίσουν Β’ και Γ’ Κατηγορία

Το πλάνο της ΚΟΠ μετά τα νέα μέτρα – Πότε και πως θα επαναρχίσουν Β’ και Γ’ Κατηγορία

Μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ κατηγορίας θα επαναρχίσουν όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα γίνει αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaSports η Ομοσπονδία ενημέρωσε ήδη τις ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας πως το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 12-13 Δεκεμβρίου και μάλιστα από το σημείο που είχαν διακοπεί.

Με λίγα λόγια θα συνεχίσουν από τη 12η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία και στη Γ’ Κατηγορία από την 9η.

Μετά και από αυτή την απόφαση οι ομάδες των μικρών κατηγοριών θα επαναρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες από το σημείο που σταμάτησαν.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Ανδρέας Χρίστου

The post Το πλάνο της ΚΟΠ μετά τα νέα μέτρα – Πότε και πως θα επαναρχίσουν Β’ και Γ’ Κατηγορία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE