Ομόνοια: Συλλαλητήριο fair play με Ανόρθωση, να έρθουν ξένοι διαιτητές

Ομόνοια: Συλλαλητήριο fair play με Ανόρθωση, να έρθουν ξένοι διαιτητές

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομόνοιας μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε όπως απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μαζική προσέλευση, στις 15:30, στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση, την οποία να μετατρέψει σε δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και Fair Play, εντός του γηπέδου, πάντοτε μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Η γενική είσοδος στον αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 χρόνων δωρεάν). Μαζί με το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, θα προσφέρεται στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπλουζάκι, στο οποίο θα αναγράφεται το σύνθημα Fair Play.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αίρει την εμπιστοσύνη του προς την ηγεσία και τα Σώματα της ΚΟΠ, αλλά και προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Ζητεί την κάθοδο ξένων διαιτητών για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατο παρόμοιο αίτημά μας είχε απορριφθεί, εντούτοις τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου καθιστούν, έστω και τώρα, επιτακτική την ανάγκη για κάθοδο ξένων διαιτητών. Παράλληλα, θα συνεχιστεί, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, το επόμενο χρονικό διάστημα, η προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE