ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντωνίου: «Γι’ αυτό τον λόγο ήρθαν…» – Τι είπε για «Σόφο», Κέρκεζ, αγωνιστικά προβλήματα και… τίτλο

Αντωνίου: «Γι’ αυτό τον λόγο ήρθαν…» – Τι είπε για «Σόφο», Κέρκεζ, αγωνιστικά προβλήματα και… τίτλο

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την πορεία: «Η πορεία είναι ικανοποιητική, όμως έχουν περάσει οι μέρες και πλέον μετράμε αντίστροφα ενόψει Εθνικού. Εκεί είναι ολοκληρωτικά το μυαλό μας. Ναι, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα ντέρμπι. Ο στόχος μας από την αρχή ήταν να δούμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και γι’ αυτό τον λόγο ήρθαν τα αποτελέσματα που ήρθαν. Είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, γιατί ξέρουμε τη δύναμη και τη δυναμική που κουβαλούσαμε, ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρναμε και τα καταφέραμε. Δε στηριζόμαστε σε κανένα παίκτη και αυτό είναι δεδομένο. Η ΑΕΛ έχει ένα μεγάλο ρόστερ, όποιον παίκτη διαλέξει ο προπονητής τον είδαμε ανταποκρίνεται. Δυστυχώς από την αρχή της σεζόν έχουμε απουσίες, όμως δεν ασχολούμαστε για τους απόντες και ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθούμε αν τους έχουμε όσο πιο έτοιμους γίνεται. Νομίζω αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Είμαι σίγουρος ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε τόσους πάρα πολλούς σε μια χρονιά για την ΑΕΛ και αυτό δείχνει πως το φετινό ρόστερ κρύβει πάρα πολλή ποιότητα».

Αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΛ και να διεκδικήσει τον τίτλο: «Από την αρχή της σεζόν, όταν με ρώτησαν ξεκαθάρισα ότι πάντα στη ΑΕΛ ζεις με πίεση και με άγχος και έτσι θα ήταν και η φετινή σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα ήμασταν το φαβορί και δεν είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως το δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουν και τις νίκες. Είναι δύσκολο, όμως το πιο σημαντικό είναι η ουσία όσο προχωρά το πρωτάθλημα, αλλά η ουσία στη φετινή ΑΕΛ έρχεται μέσα από το παιχνίδι της και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε αυτό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ρυθμό μας. Από τον περασμένο Μάιο ξεκινήσαμε το πλάνο όπως το καθόρισε ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και δεν ξεφύγαμε καθόλου. Καταφέραμε να το φτιάξουμε όπως το ήθελε ο πρόεδρος, οι στόχοι είναι πάντα ψηλοί στην ΑΕΛ που από το 2012 που πήρε το πρωτάθλημα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί, είτε θα χτυπήσει τον τίτλο είτε το κύπελλο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους και ρόλους, αλλά είναι και η ΑΕΛ σε αυτό το γκρουπ».

Για τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους: «Μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας έδωσαν το δικαίωμα επίσκεψης των προέδρων στα αποδυτήρια, αλλά δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τη δουλειά του την έκανε. Έκανε αυτά που ξέρει για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Χθες προπονήθηκε η ομάδα στο Πελένδι και είχε ένα γεύμα στο χωριό του προέδρου. Ο Μπουνόζα που χειρουργήθηκε ήταν μαζί μας και παρακολουθώντας την προπόνηση πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι πρώτη φορά βρίσκει τέτοιο κλίμα».

Για τον Κέρκεζ: «Τι να πούμε για τον Ντούσαν. Κάνει πράξη αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος. Μαζί με το επιτελείο του βέβαια, γιατί όσοι είναι εκεί είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Είμαστε το ένα και το αυτό».

Για τα αγωνιστικά: «Δυστυχώς έχουμε κάποια προβλήματα. Αν δε με ρωτούσατε δεν θα αναφερόμουν γιατί όπως είπα δεν στεκόμαστε στα προβλήματα. Είναι εκτός οι Έουλερ, Ράσο, Μεντόγεβιτς, Μαέ, Γκαζαριάν, Δ. Αβραάμ, Ντανίλο και Μπουνόζα. Ο Γκαζαριάν επέστεψε και θα κάνει ειδικό πρόγραμμα, επανήλθε μετά τις 14 ημέρες βάσει πρωτοκόλλου»

The post Αντωνίου: «Γι’ αυτό τον λόγο ήρθαν…» – Τι είπε για «Σόφο», Κέρκεζ, αγωνιστικά προβλήματα και… τίτλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top