ΚΥΠΡΟΣ

Προυποθέσεις για καλύτερο αύριο

Προυποθέσεις για καλύτερο αύριο

Τον «απόηχο» και την «επόμενη μέρα» της κρίσιμης συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της Ομόνοιας παρουσίασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης, στο Super Sport Fm, ο β΄ αντιπρόεδρος των τριφυλλοφόρων, Λάκης Πολυκάρπου.

«Υπάρχει ένα κλίμα έντονου προβληματισμού μετά τον αγώνα του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και μετά τα άλλα που έγιναν. Είχαμε κάποιες καταγγελίες που έγιναν ότι κάτι δεν πάει καλά στο χώρο του κυπριακού ποδόσφαιρου, δυστυχώς είμαστε και πάλι θεατές συμπεριφορών που οδηγούν σε αποτελέσματα που δεν μπορούν να βοηθήσουν το κυπριακό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά» είπε αρχικά το διοικητικό στέλεχος της Ομόνοιας.

Σχετικά για το αίτημα των τριφυλλοφόρων για κάθοδο ξένων διαιτητών επισήμανε «Είναι φανερό ότι πάσχουμε, όχι γιατί δεν έχουμε καλούς διαιτητές, έχουμε αλλά θέλουμε να εφαρμόζουν το φέαρ πλέι. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, κρίνουμε ότι πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές. Αυτοί που διόρισαν συγκεκριμένους διαιτητές δεν είχαν αντίληψη της κρισιμότητας αυτών των αγώνων;».

Επεκταθείς για μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τη χθεσινοβραδινή συνεδρία ο Λάκης Πολυκάρπου υπογράμμισε για το θέμα καταγγελίας της διαιτησίας του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο.  «Μεταξύ των αποφάσεων που λάβαμε χθες είναι και η καταγγελία της διαιτησίας, γιατί οφθαλμοφανέστατα η διαιτησία αυτή έχει επηρεάσει την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα. Θα ακολουθήσει και σχετική ανακοίνωση»


Το πώς αντιμετωπίζουν στην Ομόνοια τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και γενικότερα όλους στην ομοσπονδία, καθώς και την επόμενη μέρα του κυπριακού ποδοσφαίρου ο παράγοντας των τριφυλλοφόρων παρατήρησε «Δεν προσωποποιούμαι το θέμα, οι αποφάσεις που λαμβάνονται δεν είναι θέμα ενός ανθρώπου, οι χειρισμοί που γίνονται δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, είχαμε ζητήσει ξανά εξυγίανση και αλλαγή σε θεσμούς στην ΚΟΠ, υπολογίζαμε ότι θα γίνονταν κάποιες αλλαγές.  Το να άρεις την εμπιστοσύνη στέλνεις σοβαρά μηνύματα σε κάποιους και λες ότι δεν πάει άλλο, δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε σώματα που δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε για να βοηθηθεί το άθλημα. Ο κύριος Κουτσοκούμνης είχε παραδεχτεί δημόσια και είπε ότι έχουμε πρόβλημα, όταν γίνονται αυτές οι διαπιστώσεις από όλο το φάσμα του κυπριακού ποδόσφαιρου, τότε φυσιολογικά δεν μπορείς να στηρίζεις τους θεσμούς της ομοσπονδίας.  Δεν θα σταματήσουμε σε αυτό που είπαμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου.  Η όλη κατάσταση επηρεάζει τις σκέψεις και τοποθετήσεις μας για τα θέματα και τις εκλογές της ΚΟΠ, αλίμονο τότε δεν θα ήμασταν υπεύθυνοι. Θα αναλύσουμε τις καταστάσεις και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Θα αντιδράσουμε και θα εξετάσουμε την όλη κατάσταση.  Θεωρήσαμε ότι πρέπει να δώσουμε λόγο στον κόσμο για να στείλει το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που υπάρχει. Είναι μια ευκαιρία στον επόμενο αγώνα να εκδηλωθεί ο κόσμος ειρηνικά και να στείλει τα δικά του μηνύματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top