ΔΙΕΘΝΗ

Οι 19 χώρες και η ισοφάριση ρεκόρ

Οι 19 χώρες και η ισοφάριση ρεκόρ

Με την κατάκτηση του τροπαίου στην Κωνσταντινούπολη ο Ρότζερ Φέντερερ ισοφάρισε το εκπληκτικό ρεκόρ του Αυστριακού Τόμας Μούστερ.

1. ΗΠΑ 19

2. Γερμανία 11

3. Μεγάλη Βρετανία 9

4. Ελβετία 8

5. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 7

6. Αυστραλία 6

7. Γαλλία 3

- Κατάρ 3

- Ισπανία 3

- Κίνα 3

11. Αυστρία 2

- Καναδάς 2

- Ταϊλάνδη 2

- Ολλανδία 2

15. Ιταλία 1

- Ιαπωνία 1

- Πορτογαλία 1

- Σουηδία 1

- Τουρκία 1

Με τη νίκη του στην Πόλη, πρόσθεσε στη συλλογή του τρόπαιο από "καινούργια" χώρα για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία... νέα είσοδος ήταν η Σουηδία (Στοκχόλμη) το 2010.

Το φοβερό είναι ότι παρόλο που πήρε το πρώτο του τρόπαιο το 2001 στο Μιλάνο, δεν έχει κερδίσει από τότε τίτλο στην Ιταλία! Επίσης, δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ στην Κεντρική ή τη Νότια Αμερική, αλλά είναι λίγο... δύσκολο να το κάνει, αφού δεν παίζει στις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Παρά τις τέσσερις συμμετοχές του στον τελικό, τέλος, δεν έχει καταφέρει να σηκώσει τρόπαιο στον ουρανό του Μονακό! Τουλάχιστον έχει πανηγυρίσει τρεις φορές στη Γαλλία και η μία από αυτές ήταν στο Roland Garros, με την κατάκτηση του οποίου έφτασε στο Career Grand Slam το 2009...

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top