ΠΑΦΟΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 23χρονο - Μετέφερε μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων

ΠΑΦΟΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 23χρονο - Μετέφερε μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων

Στην κατάσχεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 23χρονος κάτοικος Πάφου.

Από την έρευνα στο συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 28 κούτες τσιγάρων και 25 κουτιά βιομηχανικού καπνού των 50 γραμμαρίων.

Στον 23χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους €3,500.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE