ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΕΡΓΚ μετά τον ΑΠΟΕΛ: «Ωραία εβδομάδα, υψηλού επιπέδου απόδοση – Θα έτρεμε η γη αν ήταν εδώ οι Ομονοιάτες»

ΜΠΕΡΓΚ μετά τον ΑΠΟΕΛ: «Ωραία εβδομάδα, υψηλού επιπέδου απόδοση – Θα έτρεμε η γη αν ήταν εδώ οι Ομονοιάτες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο προπονητής των «πράσινων», Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι. ‘Ηταν μια υψηλού επιπέδου απόδοση, ειδικά μετά από αυτό που κάναμε με ΠΑΟΚ. ήταν μια ωραία εβδομάδα. Δεν ήταν εύκολο όταν δεν κερδίζαμε σε ματς που μπορούσαμε. Θα ήθελα να είναι εδώ οι φίλαθλοι μας, θα έτρεμε η γη αν ήταν εδώ. Είμαι σίγουρος ότι είναι χαρούμενοι και εύχομαι να επιστρέψουν για να γίνουν μέρος της προσπάθειας μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, δεν χρειάζεται να κάνω αναφορά σε κάποιον όλοι ήταν εξαιρετικοί. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Τόσο οι 11 που ξεκίνησαν και μπήκαν ως αλλαγή. Ακόμη και παίκτες που δεν έπαιξαν συμμετείχαν. Είναι μια ωραία εβδομάδα για εμάς μετά τη νίκη με ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ.

Για το σερί που έσπασε η Ομόνοια: «Σίγουρα μετά από εφτά χρόνια είναι υπέροχο για τους φιλάθλους που έχουμε κερδίσει. Πέρσι ήρθαμε δύο παιχνίδια ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και σήμερα κερδίσαμε. Η νίκη έχει περισσότερη αξία όταν είναι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Το σερί ανεπιτυχών παιχνιδιών ήρθε για διάφορους λόγους. Κάποιες φορές δεν ήμασταν εμείς καλοί, κάποιες συνέβησαν κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα η Ευρώπη για εμάς ήταν μια πρόκληση, και τώρα τα διαχειριζόμαστε καλύτερα. Τώρα η Ευρώπη για εμάς είναι το πρωτάθλημα και το δείξαμε. Είμαστε ακόμα κάποιους βαθμούς πίσω απ’ εκεί που θέλουμε να είμαστε. Η σεζόν είναι μακριά, η ομάδα είναι καλή και είμαστε πεινασμένοι για διακρίσεις».

Για τα 3 γκολ: Είναι θετικό σίγουρα. Είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε σήμερα και δείξαμε την νοοτροπία μας. Ήταν 3 ωραία γκολ με κίνηση, τελικές πάσες. Μερικές φορές μία αναπήδηση της μπάλας μπορεί να φέρει γκολ. Είμαι χαρούμενος. Επίσης όποτε χρειάστηκε ο Φαμπιάνο ήταν εκεί και οι αμυντικοί ήταν θετικοί.

Για τον MVP του ματς: Ο ΜVP; Είναι δύσκολο να πω για πολυτιμότερο. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά. Ο Κούσουλος έκανε μεγάλη πρόοδο και δίνει τεράστιες βοήθειες στην ομάδα. Είναι καλός παίκτης. Το κλειδί για εμάς ήταν το γεγονός ότι παίξαμε στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε καλά, δεν κάτσαμε πίσω να αμυνθούμε, πιέσαμε, ελέγξαμε το ψηλό παιχνίδι. Είχαμε κάποια θέματα όταν αυτοί άλλαξαν την τακτική τους. Αλλάξαμε κι εμείς και ελέγξαμε καλά. Έχεις καλή ομάδα όταν έχεις καλούς παίκτες και σήμερα εμείς ήμασταν καλόι.

Περισσότερα σε λίγο…

The post ΜΠΕΡΓΚ μετά τον ΑΠΟΕΛ: «Ωραία εβδομάδα, υψηλού επιπέδου απόδοση – Θα έτρεμε η γη αν ήταν εδώ οι Ομονοιάτες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top