Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με γνώμονα τα αυξημένα περιστατικά που παρουσιάστηκαν σε σχολικές μονάδες. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε πως οι σχολικές μονάδες που αφορούν Λύκεια θα κλείσουν νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 14/12 (Δευτέρα), ενώ νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους με φυσική παρουσία.
Οι μαθητές των Λυκείων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση ενώ ανακοινώθηκε παράλληλα η αναστολή λειτουργίας και των φροντιστηρίων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις