ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να βάλει… «ΦΩΤΙΑ» στην εξάδα η Πάφος – Τι σκέφτεται ο Μιχαϊλένκο

Θέλει να βάλει… «ΦΩΤΙΑ» στην εξάδα η Πάφος – Τι σκέφτεται ο Μιχαϊλένκο

Στην «Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ δοκιμάζεται η Πάφος (17:00) για την εξ’ αναβολής 5η αγωνιστική και μετά την… ανεπιθύμητη ισοπαλία κόντρα στον Ερμή, αναζητά επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Ντμίτρο Μιχαϊλένκο μπορεί απέναντι στους φτεροπόδαρους να έχασε βαθμούς, όμως ενάντια στην ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να φτάσει τους 22 βαθμούς και να «πιάσει» την ομάδα της Λάρνακας αλλά και τον Ολυμπιακό στην τέταρτη θέση.

Παρά την ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά, υπάρχει πίστη στο στρατόπεδο της Πάφου ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να βάλει «φωτιά» στην πρώτη εξάδα.

Ο Βαλακάρι βρίσκεται στις επιλογές του Ουκρανού κόουτς, παρά το γεγονός πως είδε την κόκκινη κάρτα απέναντι στον Ερμή, λόγω του ότι είναι εξ αναβολής αγώνας.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί ο Ρούντκο. Ο Αουρέλιο θα αγωνιστεί ως δεξιός ακραίος αμυντικός, ο Βαρέλα ως αριστερός, με τους Αραγιούρι και Σάιθ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Πάντσεον Βαλακάρι και Ναβαρόνε, ενώ την επιθετική τριάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Κούζικ, Ανγκούλο και Τόρες.

The post Θέλει να βάλει… «ΦΩΤΙΑ» στην εξάδα η Πάφος – Τι σκέφτεται ο Μιχαϊλένκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top