ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πένθος στην Ανόρθωση – «Έφυγε» ο Κούλλης Χαπέρης

Πένθος στην Ανόρθωση – «Έφυγε» ο Κούλλης Χαπέρης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση για τον Κούλλη Χαπέρη, οπαδός της ομάδας και επί σειρά ετών έφορος των τμημάτων ακαδημιών του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κούλλη Χαπέρη, που απεβίωσε την Τετάρτη (9/12) σε ηλικία 53 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών διατέλεσε επί σειρά ετών έφορος των τμημάτων ακαδημιών του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας και δυο γιοι του υπήρξαν φουτσαλιστές της Ανόρθωσης. Σε εθελοντική βάση στήριξε και σε πολλούς άλλους τομείς την αγαπημένη του ομάδα, ενώ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης είχε και το ρόλο της ταξιθέτησης για τα ΜΜΕ.

Πάνω απ’ όλα ένας αγνός οπαδός της ιδέας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, την οποία και υπηρέτησε ανιδιοτελώς και ένας βέρος Αμμοχωστιανός με καταγωγή από την Άσσια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό σου ταξίδι φίλε Κούλλη».

The post Πένθος στην Ανόρθωση – «Έφυγε» ο Κούλλης Χαπέρης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top