ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ρελαντί η Μπάγερν

Στο ρελαντί η Μπάγερν

UEFA CHAMPIONS LEAGUE – 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: 2-0

Γήπεδο: Allianz Arena – Munich

Κάνοντας ουσιαστικά ”προπόνηση” στον αγωνιστικό χώρο της «Allianz Arena», η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εύκολα με 2-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας που είχε ελπίδες για την τρίτη θέση αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τις διεκδικήσει. Μέτριο παιχνίδι από τους Βαυαρούς του Χάντσι Φλικ που έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας ”αγγαρεία” κατά την οποία όμως και πάλι έδειξαν την ανωτερότητα τους, καθαρίζοντας εύκολα τη νίκη. Κακό παιχνίδι ειδικά από τη Λοκομοτίβ που ενώ είχε ελπίδες να ”κλέψει” την τρίτη θέση από τη Σάλτσμπουργκ, δεν κατάφερε ποτέ να τις διεκδικήσει.

Η Μπάγερν είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 19′ με τον Σανέ να κάνει ωραία ενέργεια συγκλίνοντας από τα πλάγια και σουτ που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 30′ σουτ του Ντάγκλας Κόστα που απέκρουσε ο Γκιλιέρμε. Η Λοκομοτίβ απείλησε για πρώτη φορά στο 35′ με διαγώνιο σουτ του Ρίμπους που απέκρουσε ο Νόιερ.

Η Μπάγερν είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 50′ με τον Γκνάμπρι να εκτελεί ένα κόρνερ για τον Σούλε που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκιλιέρμε απέκρουσε, όπως και στο 53′ σε κοντινό πλασέ του Τσούπο-Μότινγκ, μετά από γύρισμα του Σανέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ακόμα μία ευκαιρία για τους Βαυαρούς με τον Ντέιβις να γυρίζει για τον Γκνάμπρι που πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο Γκιλιέρμε απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 63′ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Ντάγκλας Κόστα να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Σούλε με κεφαλιά να κάνει το 1-0, ενώ στο 80′ τελείωσε το παιχνίδι με τον Σανέ να κάνει καταπληκτική ενέργεια και να δίνει στον Γκνάμπρι που πέρασε για τον Τσούπο-Μότινγκ κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Σαρ, Μπόατενγκ (69′ Ρίτσαρντς), Σούλε, Ντέιβις (69′ Λούκας Ερναντές), Μαρκ Ρόκα, Γκορέτσκα (61′ Μουσιάλα), Σανέ (85′ Στίλερ), Μίλερ (45′ Γκνάμπρι), Ντάγκλας Κόστα, Τσούπο-Μότινγκ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοφ, Τσόρλουκα, Ραΐκοβιτς, Ρίμπους, Ριμπτσίνσκι (87′ Σιλιάνοφ), Ιγνατίεφ, Μαγκέεφ, Άντον Μίραντσουκ, Καμανό (76′ Ιοσίφοφ), Έντερ

Πηγή: www.aek365.org

The post Στο ρελαντί η Μπάγερν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top