ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ: Τα ΕΞΤΡΑ προβλήματα από τα πολλά κρούσματα

ΑΠΟΕΛ: Τα ΕΞΤΡΑ προβλήματα από τα πολλά κρούσματα

Τα δέκα κρούσματα στον ΑΠΟΕΛ βάζουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ομάδα της Λευκωσίας καθώς όλοι έχουμε δει ποιες ήταν οι συνέπειες στις ομάδες που είχαν πολλά κρούσματα όπως η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός.

Οι γαλαζοκίτρινοι ενημέρωσαν πως μετά από τα τεστ προέκυψαν δέκα κρούσματα και όπως προβλέπει το πρωτόκολλο ο αγώνας της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα αναμένεται να αναβληθεί, ενώ το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 16 Δεκεμβρίου.

Πέρα από αυτό, όμως, αυτή η εξέλιξη επηρεάζει και τους άλλους δύο αγώνες για τη 15η και 16η αγωνιστική, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ΑΕΚ και ΑΕΛ με πολλές απουσίες. Από τη στιγμή, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα δέκα κρούσματα είναι και ποδοσφαιριστές, τότε είναι σίγουρο πως βάσει πρωτοκόλλου ο ΑΠΟΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών τους και θα πάει με αρκετές απουσίες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Τι αναφέρει το πρωτόκολλο:

Αναβολή ενός αγώνα
Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Θετικό κρούσμα
Σε περίπτωση που Ποδοσφαιριστής ή μέλος της προπονητικής ή υποστηρικτικής ομάδας του Σωματείου εντοπιστεί θετικός στον ιό Covid-19, το άτομο αυτό θα πρέπει να παραμείνουν σε απομόνωση για 14 μέρες, και για να επιστρέψουν στις δραστηριότητες της ομάδας θα πρέπει να παρουσιάσουν 3 αρνητικά τεστ με διάστημα 5 ημερών το ένα από το άλλο. Υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει περάσει την ίωση να εξακολουθεί να έχει θετικό αποτέλεσμα σε τεστ κορωνοϊού, χωρίς αυτός να είναι πλέον μεταδοτικός ή να παρουσιάζει συμπτώματα, σε αυτή τη περίπτωση, (μετά την παρέλευση τουλάχιστον 14 ημερών από την πρώτη θετική εργαστηριακή εξέταση) το άτομο παραμένει σε απομόνωση για ακόμη 1 μέχρι 2 εβδομάδες και η απομόνωση αίρεται νοουμένου ότι υπάρχει ιατρική βεβαίωση ότι το πρόσωπο αυτό έχει περάσει και έχει πλέον αναρρώσει από τον ιό και δεν παρουσιάζει άλλα προβλήματα υγείας.

The post ΑΠΟΕΛ: Τα ΕΞΤΡΑ προβλήματα από τα πολλά κρούσματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top