ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεωργίου: «Αδίκησαν τα αποτελέσματα τον Μπεργκ – Θέλει παίκτες τύπου Ακιντόλα η Ομόνοια»

Γεωργίου: «Αδίκησαν τα αποτελέσματα τον Μπεργκ – Θέλει παίκτες τύπου Ακιντόλα η Ομόνοια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, στη διαχείριση που έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, αλλά και τις μεταγραφές που χρειάζεται το τριφύλλι.

Αναλυτικά: 

«Πριν από το πρώτο ραντεβού είπα ότι υπολογίζω από δύο έως έξι βαθμούς. Μπορούσε να είχε η Ομόνοια ακόμη έναν έως τρεις πόντους με την παρουσία της και αυτό ήταν το μάξιμουμ από αυτόν τον όμιλο. Δεν ξέρω αν είχε λίγη παραπάνω τύχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά είναι ικανοποιητική συγκομιδή και ρεαλιστικό σενάριο. Με αυτές τις τρεις ομάδες για παρθενική παρουσία είναι πολύ καλοί. Σήμερα μακάρι να γίνει κάτι διαφορετικό. Δύσκολο όμως είναι ποδόσφαιρο και χωρίς κόσμο είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Σπάζουν πιο εύκολα οι έδρες, οι μικροί μεγαλώνουν οι γηπεδούχοι χάνουν κάπως το πλεονέκτημα. Η Αϊντχόφεν με όποιους κι αν παραταχθεί είναι… Αϊντχόφεν. Η Ομόνοια θα πάει με την ίδια λογική που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ. Με την Πάφο που πρέπει πάντως να το κερδίσει μάλλον θα είναι οι βασικοί της. Θα είναι σαν… προετοιμασία χωρίς να κουραστούν κάποιοι βασικοί. Όπως και να παραταχθεί, μόνο όφελος έχει από αυτήν την εμπειρία της. Να τελειώσει και να επικεντρωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα».

Για το ότι η Ομόνοια δεν θα χάσει με μεγάλο σκορ αν δεχθεί την ήττα: «Δεν θα χάσει με μεγάλο σκορ η Ομόνοια, αν χάσει. Έχει πλάνο και καλούς προσανατολισμούς η Ομόνοια και δύσκολα θα χάσει με μεγάλο σκορ, αν χάσει. Είναι συλλογική προσπάθεια και αμυντική προσήλωση και στον επιθετικό τομέα παρά τις αδυναμίες. Σφικτό πλάνο και με τις μετεγγραφές Ιανουαρίου και χωρίς πίεση ευρωπαϊκών θα βελτιωθεί πολύ και η επίθεση και θα βρει και αυτοματισμούς που της έλειπαν. Πρέπει να κερδίσει την Πάφο για να πλησιάσει κι άλλο και να επιστρέψει γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Για τα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη: «Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση από τον Χένινγκ. Απλώς τον αδίκησαν τα αποτελέσματα τον προπονητή. Μπορούσε να κτυπήσει τα παιχνίδια η Ομόνοια. Δεν μπορείς να πηγαίνεις χαλαρά στην Ευρώπη. Είναι κοντά ακόμη και με αυτήν την διαχείριση έχασε βαθμούς αδικαιολόγητα . επηρέασε που έχασε βαθμούς σε ματς που μπορούσε να κερδίσει. Θα μπορούσε η διαφορά να είναι μόνο στους 3-4 βαθμούς».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η Ομόνοια: «Είναι καλή ομάδα η Ομόνοια και αν ενισχυθεί κάπως θα δυναμώσει. Της λείπουν και κάποιοι παίκτες τύπου Ακιντόλα που δημιουργούν ρήγματα επιθετικά και αυτοματισμοί. Πρέπει να ανέβει η Ομόνοια να αρχίσει να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα για να φύγουν οι μεμψιμοιρίες και τα μουρμουρητά. Θέλει ενίσχυση δεν αρκεί μόνο ότι θα τελειώσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είναι πλην από πέρσι είναι ομάδα με αρχές και έχει καλή άμυνα τρέχουν οι παίκτες μεγάλο τερματοφύλακα. Υπάρχουν προβλήματα, εντοπίζονται αλλά όπως είναι δομημένη μπορεί να κερδίσει. Γι’ αυτό χρειάζεται μία έξτρα ενίσχυση με ταχύτητα στην επίθεση που αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει. Εγώ έτσι το βλέπω. Αν συγκρίνω την περσινή Ομόνοια με τη φετινή χρειάζονται 1-2 πινελιές».

The post Γεωργίου: «Αδίκησαν τα αποτελέσματα τον Μπεργκ – Θέλει παίκτες τύπου Ακιντόλα η Ομόνοια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top