ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Μπάμπης Τεννές, «τρέχει» για τον επόμενο – Τα πρώτα ονόματα που… «παίζουν»

Τέλος ο Μπάμπης Τεννές, «τρέχει» για τον επόμενο – Τα πρώτα ονόματα που… «παίζουν»

Σε αναζήτηση προπονητή και επίσημα βρίσκεται πλέον η Λαμία επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr. Ο Μπάμπης Τεννές αντιλαμβανόμενος ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν, επέλεξε να πάρει εκείνος την απόφαση να τελειώσει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους». Παραιτήθηκε, δηλαδή, πριν τον… παραιτήσουν.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό δεν γινόταν να μην έχει αναταράξεις στη Λαμία. Όχι ότι αυτές θα περιοριστούν στο θέμα του προπονητή. Είναι και παίκτες που έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα, αν και θα ζητηθεί και η άποψη του νέου τεχνικού.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον επόμενο είναι αυτά των Μάκη Χάβου και Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχοντας συνεργαστεί με τον πρώτο, θα τον ήθελε πολύ, αλλά το θέμα είναι εάν μπορεί να τον πείσει. Το ίδιο προφανώς ισχύει και στην περίπτωση του δεύτερου. Θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές για να δεχτεί κάποιος εκ των δύο.

Τέλος, παρατίθεται η δήλωση παραίτησης του Τεννέ: «Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν».


Πηγή: www.sportime.gr

The post Τέλος ο Μπάμπης Τεννές, «τρέχει» για τον επόμενο – Τα πρώτα ονόματα που… «παίζουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top